Ομοφοβικό παραλήρημα αρχιμανδρίτη εναντίον του Παύλου Χρηστίδη για τον γάμο ομόφυλων

0

Ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ, που ιερουργεί στην εκκλησία της Αγ. Μαρίνας στην Ηλιούπολη  καταφέρθηκε κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παύλου Χρηστίδη μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών με απαράδεκτο τρόπο που εξέπεμπε ρατσιστικό μίσος και ομοφοβία, «στοχοποιώντας ακόμα και την οικογένειά του με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», όπως επισημαίνεται από τη Χαριλάου Τρικούπη. Το επίδικο ήταν η υπερψήφιση από τον βουλευτή του νόμου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο και την επέκτασή του στα ομόφυλα ζευγάρια.

Η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ
Ο αρχιμανδρίτης καταφέρθηκε κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παύλου Χρηστίδη γιατί ψήφισε το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Αρχιμανδρίτης σε ανάρτησή του, καθυστέρησε την κοπή πίτας του συλλόγου Αρκάδων Ηλιουπόλεως, μέχρι να αποχωρήσει ο κ. Χρηστίδης.

Όπως ήταν φυσικό αυτή η ενέργεια προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
«Σε ένα παραλήρημα μίσους ο αρχιμανδρίτης του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, Σεραφείμ, καταφέρεται εναντίον του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Χρηστίδη, στοχοποιώντας ακόμα και την οικογένειά του με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη. 
Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, ο αρχιμανδρίτης καταφέρθηκε κατά του βουλευτή μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
«Σε ένα παραλήρημα μίσους ο αρχιμανδρίτης του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, Σεραφείμ, καταφέρεται εναντίον του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Χρηστίδη, στοχοποιώντας ακόμα και την οικογένειά του με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η θεσμοθέτηση της ισότητας στον πολιτικό γάμο και η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χωρίς εξαιρέσεις αποτελεί υποχρέωση κάθε ευνομούμενης Πολιτείας.
Τέτοιες μεμονωμένες συμπεριφορές δεν συνάδουν με την πνευματικότητα αλλά και το έργο, που επιτελεί στην ελληνική κοινωνία η Εκκλησία
». 

Τι συνέβη με τον αρχιμανδρίτη
Σε ανάρτησή του στα social media, ο
αρχιμανδρίτης Σεραφείμ ανέφερε πως καθυστέρησε μία ώρα η κοπή της βασιλόπιτας παρουσία του Παύλου Χρηστίδη, τον οποίο χαρακτήρισε «απάνθρωπο» και είπε πως «με απίστευτη ελαφρότητα συνευδόκισε στο να “δολοφονηθούν” αθώες ψυχές παιδιών που θα καταστούν ιδιοκτησίες οικιακών συνυπάρξεων των plus, κάθε αφύσικου δικαιωματισμού, με ότι αυτό γνωρίζουμε ότι συνεπάγεται». 
Αναλυτικά η ανάρτηση του αρχιμανδρίτη
«Με ιδιαίτερη διάκριση έφτασε το πρωί στο ναό Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης – Agia Marina Ilioupolis Ενορία η άξια βουλεύτρια, ΜΑΝΑ, γνήσια Ελληνίδα, Anna Karamanli. Ο εφημέριος π. Ιωάννης, αντιληφθείς την παρουσία της ανάμεσα στο λαό, την καλοσώρισε, την χαιρέτησε και την ευχαρίστησε για την ηρωική στάση της με το καθαρό ΌΧΙ, στο απάνθρωπο νομοθέτημα, πάρα την πίεση, τον εκφοβισμό, και ότι άλλο υπέστη από το άνομο διευθυντήριο της καταστραφικότερης κυβέρνησης των νεοτέρων χρόνων, που κατάντησε τους Έλληνες να ζουν με κουπόνια.
Αντίθετα, μία ώρα καθυστέρησε η ευλογία και κοπή της αγιοβασιλειόπιτας του συλλόγου Αρκάδων Ηλιουπόλεως, έως της επιτεύξεως αποχωρήσεως από το χώρο της συνεστιάσεως του απάνθρωπου βουλευτή Παύλος Χρηστίδης, που παρά το ότι είναι ο ίδιος κατά φύση πατέρας, με απίστευτη ελαφρότητα συνευδόκισε στο να “δολοφονηθούν” αθώες ψυχές παιδιών που θα καταστούν ιδιοκτησίες οικιακών συνυπάρξεων των plus, κάθε αφύσικου δικαιωματισμού, με ότι αυτό γνωρίζουμε ότι συνεπάγεται.»

Share.

Comments are closed.