Δάσκαλοι και Καθηγητές συμμετέχουν στο αυριανό συλλαλητήριο για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια

0

Στο νέο συλλαλητήριο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ, μαζί με τους φοιτητές και τους πανεπιστημιακούς θα βρέθούν για ακόμη μία φορά και οι εκπαιδευτικοί, Πρωτοβάθμιοι 7 Δευτεροβάθμιοι, στον αγώνα ενάντια στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια.

Στον αγώνα συμμετέχει η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ, οι οποίες για το σκοπό αυτό έχουν προκηρύξει στάση εργασίας από τις 11:00 και μέχρι το τέλος της βάρδιας, με στόχο τη διευκόλυνση συμμετοχής των εκπαιδευτικών στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στα Προπύλαια.

Η ανακοίνωση της ΔΟΕ:
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.
 ομόφωνα στηρίζει τον δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων και καλεί όλους και όλες τους/τις εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν μαζικά στην φοιτητική/πανεκπαιδευτική κινητοποίηση την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 12 στα Προπύλαια (και στις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα). Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων, προκηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00 και επιπλέον στάση εργασίας για την κάλυψη των εκπαιδευτικών του Ολοήμερου και του διευρυμένου ωραρίου (14.00 – 17.30).

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ:
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ στηρίζει το δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων και καλεί όλους και όλες να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση των φοιτητών/-τριών την Πέμπτη 22/02 στις 12 στα Προπύλαια (και σε όλες τις κινητοποιήσεις ανά τη χώρα).

Για το λόγο αυτό προκηρύσσουμε στάση εργασίας από τις 11.00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Share.

Comments are closed.