Α.Δ.Ε.Δ.Υ.: Κάλεσμα στο συλλαλητήριο αγροτών και φοιτητών

0

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ανωτάτης Διοίκησης Ενώσεων Δημόσιων Υπαλλήλων (Α.Δ.Ε.Δ.Υ.)στηρίζει αγρότες, νεολαία κι εργαζόμενους, που ενωμένοι σαν γροθιά διαδηλώνουν την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024. Είναι ένας αγώνας που αφορά όλο το λαό και είναι δίκαιος!

Ξέρουμε ότι αν νικήσουν οι αγρότες, θα χάσουν οι μεγαλοβιομήχανοι, οι μεγαλέμποροι, οι  μεγάλες αλυσίδες των σουπερ μάρκετ,  οι εφοπλιστές και οι επιχειρηματικοί όμιλοι στην ενέργεια. Γιατί η ακρίβεια δεν είναι εισαγόμενη: αυτοί αγοράζουν για ψίχουλα τα αγροτικά προϊόντα από το χωράφι και μας τα πουλάνε πανάκριβα στο ράφι!

Ξέρουμε ότι αν νικήσουν οι φοιτητές, η Ανώτατη εκπαίδευση και τα πανεπιστήμια θα παραμείνουν δημόσια, και η μόρφωση των παιδιών μας δε θα μετατραπεί σε μπίζνα και σε υπόθεση των λίγων που θα έχουν να πληρώσουν.

Γι’ αυτό είμαστε στο πλευρό τους και καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο μεγάλο συλλαλητήριο την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024,  ώρα 6:00 το απόγευμα, στο Σύνταγμα.
Δίνουμε μια πρώτη απάντηση στον εμπαιγμό της κυβέρνησης και συνεχίζουμε με τη μεγάλη πανεργατική απεργία της 28/2, για να απαιτήσουμε ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς μας που εξαερώνονται το πρώτο δεκαπενθήμερο κάθε μήνα,  προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και δημόσια αγαθά (υγεία, παιδεία, ενέργεια, νερό, μεταφορές) που δε θα είναι εμπορεύματα.  Δηλώνουμε πως δε θα υποχωρήσουμε και θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους.

Μαζί με τους αγρότες και τους φοιτητές ενάντια στις πολιτικές που διαλύουν τις ζωές μας.

Share.

Comments are closed.