Χάος στον Ασπρόπυργο: Πυροβολισμοί στον ποδοσφαιρικό αγώνα Απόλλων Ποντίων και Μανδραϊκού- Δύο τραυματίες – 10 προσαγωγές

0

Αδιανόητο σκηνικό που εκτυλίχθηκε στον αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στον Απόλλωνα Ποντίων και τον Μανδραϊκό, στο γήπεδο Γκορυτσάς και αυτό αποτυπώνεται από τις λέξεις που έγραψε ο διαιτητής στο Φύλλο Αγώνα.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι, στο 43ο λεπτό, άκουσε αρχικά έξι κρότους και εν συνεχεία άλλους οκτώ (πιθανόν πυροβολισμούς), ενώ μερίδα φιλάθλων φώναζαν από την κερκίδα: «Έχουν όπλα, έχουν όπλα, μας πυροβολούν, έχουμε μικρά παιδιά».
Στη συνέχεια, παράγοντες του Απόλλωνα Ποντίων μετέφεραν στο διαιτητή πληροφορίες ότι κάποιοι πυροβολήσανε στον αέρα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Βάτσιος να αποσύρει τις ομάδες από τον αγωνιστικό χώρο και να διακόψει οριστικά το παιχνίδι.
Λίγη ώρα αργότερα η διαιτητική ομάδα οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου για να δώσει καταθέσεις και να κλείσει εκεί το Φύλλο Αγώνα.
Αναφορικά με την τύχη του αγώνα, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔΑ έχει μπροστά της ένα μοναδικό γεγονός στο χώρο του ποδοσφαίρου, το οποίο θα περάσει και σε ποινικό πλαίσιο και θα κρίνει βάση όλων των στοιχείων που θα συλλέξει από αυτό το τραγικό συμβάν…

Το χρονικό των γεγονότων
Σύμφωνα με δημοσίευμα της αθλητικής ιστοσελίδας soccerlive.gr, όλα έγιναν στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στον Απόλλωνα Ποντίων και τον Μανδραϊκό, στο γήπεδο Γκορυτσάς. Τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι προκλήθηκαν συμπλοκές στις εξέδρες, ενώ υπήρχαν αναφορές ακόμη και για πυροβολισμούς εντός κι εκτός γηπέδου.
Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν δύο άνθρωποι, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. μέχρι στιγμής έχει προχωρήσει σε 10 προσαγωγές: έξι μέσα στο γήπεδο και τέσσερις σε φορτηγάκι στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα όπλο.
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρχές να έχουν εντοπίσει 9 κάλυκες.

Ο Γιαλιάς είχε διατελέσει πρόεδρος στον Μανδραϊκό
Υπενθυμίζεται ότι στον Μανδραϊκό είχε διατελέσει πρόεδρος ο Χρήστος Γιαλιάς, o οποίος δολοφονήθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Μάνδρα
Μετά το θάνατό του η ομάδα είχε κάνει και σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Ο Χρήστος Γιαλιάς είχε πολύχρονη παρουσία στην ποδοσφαιρική ομάδα του Μανδραϊκού. Ευτύχησε μάλιστα επί προεδρίας του να ανέβει στην Γ’ Εθνική. Η προσφορά του ήταν σημαντική και αξέχαστη. Ο χαμός του μας γεμίζει θλίψη. Στέλνουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του που θρηνεί» ανέφερε.

Share.

Comments are closed.