F1: Μεταγραφή «βόμβα» του Χάμιλτον από τη Mercedes στη Ferrari

0

Ο Λιούις Χάμιλτον (Lewis Hamilton) είναι έτοιμος για μια συγκλονιστική μεταγραφή από τη Mercedes στη Ferrari για τη σεζόν 2025, αναφέρουν όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία σε μια είδηση που μοιάζει απίστευτη, αλλά αν επιβεβαιωθεί, θα είναι η είδηση της σεζόν για την F1.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το πρακτορείο BBC η συμφωνία μεταξύ του επτά φορές πρωταθλητή και της Ferrari έχει ολοκληρωθεί και θα μπορούσε να ανακοινωθεί ήδη από σήμερα Πέμπτη (1/2/2024)
Η Ferrari επιθυμεί ο Χάμιλτον να ενταχθεί στην ομάδα της, αποτελώντας δίδυμο με τον Σαρλ Λεκλέρκ (Charles Leclerc) για τη σεζόν του 2025.
Υπενθυμίζεται ότι 39χρονος οδηγός της F1, υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τη Mercedes για το 2024 και το 2025 το περασμένο καλοκαίρι, αλλά φαίνεται ότι μπορεί να φύγει μετά από μία σεζόν, αν το επιλέξει.
Πάντως μέχρι τώρα Ferrari και Mercedes έχουν αρνηθεί να σχολιάσουν το γεγονός.
Πηγές είπαν στο BBC Sport ότι όλα τα μέλη της ομάδας της Mercedes έχουν κληθεί σε μια ενημέρωση ομάδας με το αφεντικό Toto Wolff και τον τεχνικό διευθυντή James Allison σήμερα και είναι πιθανό να τους ανακοινωθεί ότι ο Χάμιλτον αποχωρεί.
Η Ferrari βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για επέκταση συμβολαίου με τον Κάρλος Σάινθ (Carlos Sainz), του οποίου η συμφωνία λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, αλλά ο πρόεδρος της Ferrari, John Elkann, διαπίστωσε ότι υπήρχε πιθανότητα να κλείσει τον Χάμιλτον και κινήθηκε για να εξασφαλίσει την υπογραφή του. Οι δυο τους είναι φίλοι και έχουν γνωρίζουν κοινωνικά ο ένας τον άλλον πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Η συμφωνία του Χάμιλτον έγινε γρήγορα.
Μετά από όλα αυτά και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, μεγάλο ενδιαφέρον έχει να δούμε σε ποια ομάδα θα εναχθεί ο Κάρλος Σάινθ και ποιες αναταράξεις θα προκαλέσει η μεταγραφή του Χάμιλτον στη Ferrari.

Share.

Comments are closed.