Μεσολόγγι: Πιστεύουμε ότι κινητό και όπλο βρίσκονται στο νερό λέει η Δημογλίδου – Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη [Βίντεο]

0

Η εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου και ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη Κούτσικου, Κώστας Δημόπουλος, μίλησαν στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, για τις εξελίξεις στην υπόθεση.
Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη Κούτσικου, Κώστας Δημόπουλος, είπε για τις εξελίξεις.
«Η ανάκριση είναι σε εξέλιξη και δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Η ιστορία δεν έχει να κάνει με χρυσό αλλά όλα είναι εικασίες, δεν υπάρχουν στη δικογραφία».
Η Κωνσταντίνα Δημογλίδου είπε πως όλες αυτές οι πληροφορίες έχουν να κάνουν με το κίνητρο της δολοφονίας.
«Σημασία έχει να βρεθεί το κινητό του θύματος όπως και το όπλο του θύματος που πιθανόν να είναι το όπλο της δολοφονίας. Υπάρχει ένα τετράδιο με ονόματα και οφειλές. Εξετάζονται και άλλα άτομα για περισσότερες πληροφορίες για το κίνητρο. Ο κατηγορούμενος είναι ένας. Ο κατηγορούμενος δεν μίλησε στους αστυνομικούς».
Σε ερώτηση για το περίφημο σημειωματάριο που λέγεται ότι είχε ο Μπάμπης και σημείωνε όλες τις υποχρεώσεις και τα έσοδα που είχε, ο κ. Δημόπουλος τόνισε:
«Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους είχε βοηθήσει αλλά το σημαντικό είναι η ανάκτηση των δεδομένων. Έχει κατασχεθεί ένα άλλο τηλέφωνο και θέλουμε να δούμε για ποιο λόγο το άλλο άτομο είχε σβήσει κάποια μηνύματα. Ο άνθρωπος αυτός έχει εκτελεστεί από τα 8 μέτρα και φαίνεται πως ήταν σε αμυντική στάση. Πιστεύουμε πως υπήρχε ενέδρα. Παρασύρθηκε εκεί και ίσως η δολοφονία έχει γίνει με το δικό του όπλο. Υπάρχει ενδεχόμενο να έχει μεταφερθεί το πτώμα αλλά αυτό θα μας το δείξει το DNA».
Πάντως τόνισε χαρακτηριστικά ότι «Γενικά υπήρχε ανησυχία το τελευταίο διάστημα και από φιλικά του πρόσωπα γιατί υπήρχε η οφειλή του συγκεκριμένου ανθρώπου τον οποίο και κάποιες άλλες φορές κατά το παρελθόν τον είχε βοηθήσει. Ωστόσο το παιδί είχε μια ιδιαίτερη ανησυχία και την είχε εκφράσει σε δικούς του ανθρώπου για το τι θα γίνει με τα χρήματά του. Και να μην ξεχνάμε ότι ο κρεοπώλης ήταν σε μια άθλια οικονομική κατάσταση. Θέλω να πιστεύω στην συμπληρωματική διαδικασία πως θα μας πει μία κουβέντα»
Τέλος, η κ. Δημογλίδου είπε:
«Είναι σε εκκρεμότητα τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Χθες ζητήθηκε και η συνδρομή του στρατού καθώς οι αστυνομικοί πιστεύουν πως το κινητό και το όπλο βρίσκονται μέσα στο νερό».

Στον Κορυδαλλό ο βασικός κατηγορούμενος
Από χθες και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο βασικός κατηγορούμενος για την δολοφονία του 30χρονου Μπάμπη Κούτσικου -ο 50χρονος κρεοπώλης- πέρασε λίγο μετά τις 12.30 την Τετάρτη 24/1 την πύλη των κεντρικών φυλακών της χώρας στον Κορυδαλλό.

Εκεί όπου θα κρατηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο κελί μακριά από τους άλλους κρατούμενους και για λόγους ασφαλείας θα προαυλίζεται μόνος του.

Δείτε το βίντεο της εκπομπής

Share.

Comments are closed.