Εκπληκτική ατάκα Τζάκρη για ΣΥΡΙΖΑ και αγρότες σε εκδήλωση στη Βέροια: Κατά το κοινώς λεγόμενο… τον ήπιαμε [Βίντεο]

0

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η φράση της Θεοδώρας Τζάκρη, σε πολιτική εκδήλωση του κόμματος στη Βέροια, για να περιγράψει τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τους αγρότες και το αν κατάφερε να έρθει κοντά το κόμμα στον αγροτικό κόσμο, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών. 
Η βουλευτής Πέλλας στο ερώτημα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να έρθει κοντά στον αγροτικό κόσμο δήλωσε χαρακτηριστικά πως… «Κατά το κοινώς λεγόμενο… τον ήπιαμε».
«Ήταν μεγάλη αποτυχία που δεν καταφέραμε να έρθουμε κοντά στον αγροτικό κόσμο» είπε και συνέχισε: «Ίσως δεν είχαμε σαφείς θέσεις, ίσως δεν έχουμε ικανά στελέχη, σε κάθε περίπτωση σ’ αυτόν τον τομέα… τον ήπιαμε! Σε μια κοινωνία που το 80% της οικονομίας προέρχεται από τον πρωτογενή τομέα, δείτε σ’ αυτήν την αίθουσα που είμαστε πάνω από 100 άτομα, πως έχουμε μόλις 3 στελέχη που ασχολούνται με την γεωργία. Κάτι δεν κάναμε καθόλου καλά
Συνεχίζοντας επιτέθηκε στον αγροτικό κόσμο ισχυριζόμενη ότι: «Είναι μία τάξη συντηρητική…» και στη συνέχεια αναρωτήθηκε «Δεν είχαμε θέσεις; Δεν πήγαν στην κοινωνία; Δεν έχουμε στελέχη;» για να συμπεράνει τελικά «Δεν έχουμε στελέχη»!
Στη συνέχεια τοποθετούμενη για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το τι έκανε για τους αγρότες, η κα. Τζάκρη τόνισε: «Εγώ δεν ξέρω πόσο καλά τα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην αγροτική παραγωγή. Θέλω να πω αυτοκριτικά ότι δεν έκανε και σπουδαία πράγματα. Δεν έφερε σπουδαίες πολιτικές. Προσπάθησε στο πλαίσιο των μνημονίων να κάνει μία έντιμη διαχείριση. Θέλω να είμαι τίμια απέναντί σας, δεν θεωρώ ότι κάναμε καμία επανάσταση. Αλλά πείτε μου εσείς τι έκανε η ΝΔ για τον αγροτικό κόσμο. Δεν θα μιλήσω για τα 50 χρόνια που κυβερνά τη χώρα, αλλά για τα τελευταία 4 της διακυβέρνησης».

Δείτε την επίμαχη δήλωση στο σημείο 20:48 και μετά:

Share.

Comments are closed.