Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον Μπάμπη – Σφίγγα ο κρεοπώλης – Στο κάδρο και ο 36χρονος φίλος του [Βίντεο]

0

Το θρίλερ στο Μεσολόγγι με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου συνεχίζεται.
Με το πρώτο φως της ημέρας χθες Κυριακή, ξεκίνησαν εκ νέου οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Ειδική ομάδα με τρεις σκύλους, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων, έφτασαν στην περιοχή κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του 31χρονου.
Το μεσημέρι της Κυριακής σήμανε συναγερμός καθώς ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που ερευνούσε από το πρωί συγκεκριμένο σημείο της λιμνοθάλασσας, φέρεται να μύρισε κάτι. Ο χειριστής του ενημέρωσε αμέσως τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής που βρισκόταν στο σημείο, ώστε να σηκώσει drone και να το ελέγξει.
Πρόκειται για ένα ρηχό σημείο της λιμνοθάλασσας, όπου όμως εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που έπνεαν από το πρωί, δεν μπορεί να γίνει επιτόπιος έλεγχος. Μόλις πέσουν οι άνεμοι, οι πυροσβέστες θα ερευνήσουν το σημείο αρχικά με το drone και εν συνεχεία με τη βοήθεια δύτη.
Πλέον οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στη λιμνοθάλασσα, με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου να κάνει λόγο για μία δύσκολη περιοχή.
«Η περιοχή που ψάχνουμε είναι δύσκολη. Δεν υπάρχει μόνο στεριά, υπάρχουν πολλά σημεία με νερό και βάθος. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος εάν είναι μέσα στο νερό. Οι αστυνομικοί συλλέγουν στοιχεία, υπάρχουν σημεία που οι αστυνομικοί έχουν πάρει χώμα και το έχουν στείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια», είπε η κα Δημογλίδου.

Σφίγγα ο κρεοπώλης – Δεν έχει βρεθεί το όπλο του Μπάμπη
Μέχρι τώρα ο 50χρονος κρεοπώλης που συνελήφθη, συνεχίζει να κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό.

Στο «κάδρο» των ερευνών έχει μπει και ο 36χρονος φίλος του, του οποίου το κινητό εξέπεμψε στο ίδιο σημείο με του 31χρονου. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει προκύψει κάτι σε βάρος του.
Ο κρεοπώλης, που κρατείται κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απολογείται σήμερα.
Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί το κυνηγετικό όπλο, που είχε το θύμα.
«Το όπλο, προφανώς, ο δολοφόνος το έβαλε εκεί που έβαλε και τον Μπάμπη, ή μπορεί σε κάποιο άλλο σημείο. Είναι σημαντικό να βρεθεί, είναι πιο εύκολο να βρεθεί από ένα πτώμα. Στο Μεσολόγγι έχουν πέσει κατακόρυφα οι πωλήσεις ψαριών, γιατί ο κόσμος θεωρεί ότι τον έριξε στη λιμνοθάλασσα και τον τρώνε τα ψάρια», τόνισε στο MEGA ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.
Επιπλέον ο κ. Καλλιακμάνης εκτίμησε ότι ο 50χρονος κρεοπώλης δεν «σπάει» τη σιωπή του, διότι δεν έχει βρεθεί το πτώμα του 31χρονου.

Δείτε το βίντεο του Mega

Share.

Comments are closed.