Μεσολόγγι: Βρέθηκε στον βάλτο τη σορό του Μπάμπη Κούτσικου – Προφυλακίστηκε ο κρεοπώλης [Βίντεο]

0

Σε πολύ προχωρημένη σήψη βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου, που αναζητούνταν τόσες μέρες. Η σορός εντοπίστηκε μπρούμυτα, στην περιοχή Ευαγγελίστρια στον Κάμπο του Ευηνοχωρίου σε βαλτώδη περιοχή με καλαμιές, ανατολικά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, είναι τόσο προχωρημένη η σήψη που ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί μετά βεβαιότητας πώς προέκυψε ο θάνατος του 31χρονου που είχε εξαφανιστεί πριν από 18 ημέρες.
Την πρώτη μακροσκοπική εξέταση από τον ιατροδικαστή περιμένουν οι αστυνομικοί, για τη σορό. Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τον χώρο όπου βρέθηκε η σορός, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνες, για τον εντοπισμό ευρημάτων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχαν εντοπιστεί μέχρι αργά το απόγευμα, κάποιο όπλο ή κινητό τηλέφωνο.
Ένας από τους ανθρώπους που συμμετείχαν στις έρευνες εντοπισμού του Μπάμπη μίλησε στην εκπομπή “Live News” και ανέφερε ότι η σορός του εντοπίστηκε μέσα στο νερό και ήταν σκεπασμένη με βαρύ αντικείμενο.
Η σορός θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, όπου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή για τον προσδιορισμό των αιτιών του θανάτου.
Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός είχε μπει στο στόχαστρο των Αρχών καθώς από τις κάμερες της Ιόνιας Οδού, φαινόταν ότι ο 50χρονος κρεοπώλης είχε στρίψει προς Ευηνοχώρι.
Εκτιμάται ότι ίσως το σημείο εντοπισμού της σορού να είναι και το σημείο δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου, ή κάπου εκεί κοντά.

Προφυλακιστέος ο 50χρονος κρεοπώλης
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης μετά τη μαραθώνια απολογία του στον Ανακριτή Μεσολογγίου, η οποία ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας, 22 Ιανουαρίου, γύρω στις 12:00 και ολοκληρώθηκε έπειτα από 6,5 ώρες. Ο 50χρονος κρεοπώλης κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου και θα μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού.

Ο 50χρονος δεν ομολόγησε την πράξη του στον ανακριτή ενώ η προφυλάκισή του ήταν αναμενόμενη δεδομένου των στοιχείων που υπάρχουν και δείχνουν εκείνο ως δολοφόνο του 31χρονου.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί ο 50χρονος έφτασε-υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας-στον ανακριτή. Οι ισχυρισμοί του καταρρίφθηκαν, ενώ έχει δηλώσει ότι το επίμαχο εκείνο βράδυ ήταν υπό την επήρεια κάποιων ουσιών. Οι τοξικολογικές εξετάσεις και οι αναλύσεις που βγήκαν την Παρασκευή έδειξαν ότι είναι καθαρές και ότι δεν είχε πάρει κανενός είδους ουσία. Παράλληλα, έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, όπως στις ώρες συνάντησης με τον αγνοούμενο.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η απολογία του κρεοπώλη κράτησε περίπου 6,5 ώρες.

Τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση
Παρά την προφυλάκιση, από τα μέχρι τώρα στοιχεία, υπάρχουν συγκεκριμένα ερωτήματα, που η ΕΛ.ΑΣ., προσπαθεί να απαντήσει. Ποια είναι αυτά;

  • Γιατί φοβάται να μιλήσει ο χασάπης;
  • Πόσες φορές είχε δανείσει ο Μπάμπης τον 50χρονο;
  • Πώς και γιατί διακινούνταν τόσο μεγάλα ποσά «μαύρα» ανάμεσα στους δυο άντρες;
  • Γιατί ο Μπάμπης μια μέρα πριν εξαφανιστεί googλάρε για ενδείξεις θησαυρού;
  • Γιατί ο Μπάμπης έφυγε με πολιτικά ρούχα από το σπίτι του για να πάει για κυνήγι;
  • Ποιος ο λόγος που πήρε την καραμπίνα μαζί του αφού προφανώς δεν πήγε για κυνήγι με πολιτικά ρούχα;
  • Συνάντησαν κάποιον ή κάποιους οι δυο άνδρες στην ερημιά των βάλτων;
  • Γιατί ο 50χρονος έλεγε πως είχε κάνει χρήση χασίς ενώ δεν είχε κάνει;
  • Εμπλέκονται κι άλλοι στη δολοφονία και ποιοι;

Δείτε βίντεο του Tempo24.gr που δείχνει την έξοδο του κρεοπώλη από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου

Share.

Comments are closed.