Γιάννης Μαγκριώτης*: Οι τυχαίες συναντήσεις του Πρωθυπουργού και, το τουριστικό τριήμερο αυτοθαυμασμού του, στο Νταβός.

0

Πυκνό πρόγραμμα είχε ο Πρωθυπουργός, τις τελευταίες ημέρες:

  1. Περπάτησε σε δρόμο της Αγίας Παρασκευής στην Αθήνα, όπου συνάντησε πολίτη, που μόλις είχε σώσει το σπίτι του, για πόσο χρόνο άραγε, με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, ο οποίος του έδειξε τα σχετικά έγγραφα, που μόλις είχε πάρει από την τράπεζα.
  2. Στην συνέχεια, σε σύντομο χαιρετισμό, από φορητό μικρόφωνο, ζήτησε από τους Έλληνες να μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο το ποσοστό της ΝΔ στις ευρωπαϊκές εκλογές, για να συνεχίσει το έργο του.
  3. Επισκέφτηκε το διαμέρισμα νέου ζευγαριού με δύο παιδιά, που μόλις το είχαν αγοράσει, με επιδοτούμενο δάνειο της κυβέρνησης, μόνο που αποκαλύφτηκε ότι, το ίδιο ζευγάρι συμμετείχε σε προεκλογικό video της ΝΔ, με το ίδιο θέμα.

Το απόγευμα έφυγε για το Νταβός, όπου όπως μας έλεγαν, ήταν η παγκόσμια οικονομική ελίτ, οι πιο πλούσιοι άνθρωποι του κόσμου, όπως και οι πιο ισχυροί ηγέτες.

Μόνο που αντί για την παγκόσμια οικονομική ελίτ, είδα τον Πρωθυπουργό να συναντιέται, κυρίως, με μεσαία στελέχη πολυεθνικών. Δεν μας ενημέρωσαν, αν συνάντησε στελέχη των πολυεθνικών ομίλων, που κερδοσκοπούν στην Ελλάδα, αυτές που μέχρι τώρα τρεις φορές τις έχει προειδοποιήσει, να σταματήσουν να κερδοσκοπούν, γιατί η Ελλάδα δεν είναι “Μπανανία”, για να τους απειλήσει και από κοντά.

Όσο για τους πιο ισχυρούς ηγέτες, εκτός από τον Γάλλο Πρόεδρο Μακρόν, που πετάχτηκε για λίγες ώρες, στις γειτονικές Ελβετικές Άλπεις, φυσικά και τον Έλληνα Πρωθυπουργό, δεν είδα κανέναν, γιατί δεν πήγε κανείς.

Συγγνώμη, πήγε για μια συνάντηση με τον Ουκρανό Πρόεδρο Ζελένσκι, η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντε Λαινεν, με την ευκαιρία είδε και τον δικό μας Πρωθυπουργό.

Το τουριστικό τριήμερο του Πρωθυπουργού, τον βοήθησε να σκεφτεί τα επιτεύγματά του, γι’ αυτό και όλα τα στιγμιότυπα που μας μετέδιδαν τα ελληνικά ΜΜΕ και συνεχίζουν, είχαν δηλώσεις αυτοθαυμασμού του, και απαξιωτικές δηλώσεις για τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Καλή επιστροφή, γιατί δεν βλέπω να αναφέρεται πουθενά ότι, έχει επιστρέψει, εδώ τον περιμένει η “Μπανανία”, αφού ήδη ανακοινώθηκαν και νέες αυξήσεις σε 200 καταναλωτικά προϊόντα, ύψους 7%, παρά τις απειλές Σκρέκα.

* Ο Γιάννης Μαγκριώτης είναι πρώην υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Κίνησης «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στην Α’ Θεσσαλονίκης

Πατήστε και δείτε και τα 308 προηγούμενα άρθρα του Γιάννη Μαγκριώτη

Share.

Comments are closed.