Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο κρεοπώλης – Τα 4 στοιχεία που «έκαψαν» τον κρεοπώλη και συνελήφθη – Προσήχθησαν άλλα τέσσερα άτομα

0

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του 50χρονου κρεοπώλη, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην εξαφάνιση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι.
Για τον κρεοπώλη ο εισαγγελέας έβγαλε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία με δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες.
Ο κρεοπώλης, ο οποίος στις προηγούμενες καταθέσεις του έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις, δεν έχει δώσει εξηγήσεις για το κενό της μίας ώρας, που προκύπτει από τη στιγμή που άφησε τον 31χρονο σε πάρκινγκ των παλαιών ΤΕΙ έως τη στιγμή που εθεάθη να ψωνίζει σε μίνι μάρκετ του Μεσολογγίου.
Ο ίδιος πάντως εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή του στην εξαφάνιση του 31χρονου.
Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος κλήθηκε χθες λίγο πριν τις 8 το βράδυ και πάλι για συμπληρωματική κατάθεση στην αστυνομία Μεσολογγίου, προκειμένου να του γίνουν κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις, καθώς φαίνεται πως νέα στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με την υπόθεση-θρίλερ.
Νωρίς το πρωί η μητέρα, η αδερφή και οι συγγενείς του 31χρονου συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται ο κρεοπώλης και φώναζαν «Πού είναι ο Μπάμπης

Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του κρεοπώλη
Αν και ο ίδιος δεν έχει «σπάσει» και εμμένει στην στάση πως δεν γνωρίζει τι έγινε το μοιραίο βράδυ της εξαφάνισης του Μπάμπη, όταν τον άφησε σε επαρχιακό δρόμο, ωστόσο 4 είναι τα στοιχεία που «έδεσαν» την υπόθεση, οδηγώντας στη σύλληψη του κρεοπώλη.

Αρχικά, οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε στις καταθέσεις του ήταν πολλές. Σε μία από αυτές υποστήριξε πως ο 31χρονος ήταν αυτός που τον κάλεσε το μοιραίο βράδυ, ενώ η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έδειξε το αντίστροφο.
Δεύτερον, το δρομολόγιο που ακολούθησε ήταν διαφορετικό από αυτό που είχε περιγράψει και δεν συμβαδίζει με το υλικό που έχουν καταγράψει κάμερες.
Τρίτο στοιχείο είναι οι καταθέσεις από άτομα με τα οποία φέρεται να ήρθε σε επαφή, και τον «έκαψαν».
Τέλος, χθες υπήρξε ανατροπή στα δεδομένα σε σχέση με το κινητό τηλέφωνο του κρεοπώλη. Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο, ωστόσο, ήταν κλειστό. Όμως κάποια στιγμή φαίνεται πως το άνοιξε στην περιοχή, όπου χάθηκε ο Μπάμπης.

Τα πρόσωπα «κλείδια»
Όπως αναφέρει ιστοσελίδα tempo24.gr, τα πρόσωπα “κλειδιά” μαζί με τον αγνοούμενο Μπάμπη στο Μεσολόγγι είναι πέντε. Ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος πλέον κατέστη κατηγορούμςενος, ο 36χρονος φίλος του που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και η σύζυγός του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.
Όλοι τους έχουν δεχθεί ερωτήσεις για τη δραματική υπόθεση, με τους αστυνομικούς να αξιολογούν τις απαντήσεις, σε αντιδιαστολή με τα στοιχεία που κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι Αρχές προχώρησαν και στην προσαγωγή άλλων 4 ατόμων, δύο ανδρών και δύο γυναικών. Νωρίτερα, κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση στην Αστυνομία και ο 36χρονος φίλος του 50χρονου, καθώς το στίγμα του τηλεφώνου του εντοπίστηκε στην περιοχή που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης, την ίδια ημέρα και ώρα, όπως και του κρεοπώλη.

Μητέρας του Μπάμπη: Αν έχει λίγη ψυχή μέσα του να μου πει πού έχει το παιδί μου
Η οργή και η απόγνωση κυριαρχούν μεταξύ των συγγενών του Μπάμπη Κούτσικου ο οποίος αγνοείται εδώ και δύο εβδομάδες, με τις εξελίξεις στην υπόθεση να είναι καταιγιστικές.
Είναι χαρακτηριστική η κραυγή της μητέρας του Μπάμπη, η οποία ζητάει απαντήσεις για την τύχη του παιδιού της, στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Να μιλήσει, να πει πού έχει τον Μπάμπη. Θέλω το παιδί μου. Παντού ψάξαμε. Απλά να μιλήσει, αν έχει λίγη ψυχή μέσα του, να πει πού έχει το παιδί μου»
[Δείτε το βίντεο πατώντας ΕΔΩ]

50χρονος κρεοπώλης: Δεν ήμουν εγώ στο βίντεο, σας λένε ψέματα
Δεν «σπάει» με τίποτα ο 50χρονος κρεοπώλης που συνελήφθη για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι και πλέον κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Κατά την ολονύχτια κράτησή του στο ΑΤ Μεσολογγίου, οι αστυνομικοί του παρουσίασαν όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει για την υπόθεση, όπως υλικό από κάμερες και καταθέσεις από άτομα του δικού του φιλικού περιβάλλοντος.
Ωστόσο ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μπάμπη επέμενε να τα αρνείται όλα και ότι είχε βάλει την «κασέτα» απαντώντας διαρκώς «δεν είμαι εγώ στα βίντεο»!

Share.

Comments are closed.