Categories: Κοινωνία

«ΝΙΚΗ Πολιτών Αγίας Παρασκευής» – Γιάννης Σταθόπουλος: Αστοχία και δίκη προθέσεων από την Δημοτική αρχή

Ως «αστοχία και δίκη προθέσεων» χαρακτηρίζει η δημοτική παράταξη Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής την άποψη της δημοτικής αρχής του δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη αναφορικά με τις επιθέσεις που δέχεται η αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Συμπερίληψης και Αντιμετώπισης της Έμφυλης Βίας Έλλη Παπαγγελή, αναφορικά με παλαιότερες αναρτήσεις της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Παράλληλα, στην ίδια της ανακοίνωση η παράταξη του Γιάννη Σταθόπουλου αναφέρθηκε στους χειρισμούς της διοίκησης σχετικά με την αντικατάσταση του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Σταθόπουλου
«
Είμαστε υποχρεωμένοι, για λόγους αρχών, να απαντήσουμε στην δήλωση του κ. Μυλωνάκη επί της πολιτικής κριτικής που του έγινε, από πολλές πλευρές του Δημοτικού φάσματος της πόλης μας, για την ανάθεση καθηκόντων Αντιδημάρχου σε Δημοτική του Σύμβουλο με ακραίο αντιδραστικό λόγο.
Αρχικά ψεύδεται ότι κάναμε τέτοια κριτική προεκλογικά, στην συνέχεια περιγράφει την άποψη μας ως «μονότονη και ύποπτα άκομψη» (τι εννοεί άραγε;) συμπληρώνοντας ότι «είμαστε ηττημένοι των εκλογών» και κάνει δίκη προθέσεων χωρίς να απαντά επί της ουσίας.
Θα περίμενε κανείς μια κάποια διαφοροποίηση στις πολλές αναρτήσεις της Αντιδημάρχου, αρκετές των οποίων υπάρχουν και σήμερα, που αποδεικνύουν τα λεγόμενα όλων όσοι, και δεν είναι λίγοι, αντέδρασαν.
Οφείλουμε όλες και όλοι να απομονώνουμε ομοφοβικές και αντιδραστικές αντιλήψεις και να μην θυσιάζουμε τα πάντα στον βωμό της εξουσιολαγνίας.
ΥΓ: Ο χειρισμός του θέματος της ορκωμοσίας της κ. Ρουμελιώτη ήταν ατυχής. Εκλήθη να ορκιστεί, την πρώτη φορά, χωρίς να υπάρχει απόφαση της αποκεντρωμένης Περιφέρειας.
Είχε απόλυτο δίκιο η Αντιπολίτευση όταν το επεσήμανε στον κ. Μυλωνάκη, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, και σωστά η ορκωμοσία της έγινε με δεύτερη πρόσκληση, μετά την απόφαση της Περιφέρειας.»

Βασίλης Φουρτούνης

Recent Posts

Εξετάσεις PISA: Στάση εργασίας κήρυξε η ΔΟΕ την Τετάρτη 22/05/2024, με στόχο την ακύρωση της υλοποίησης αυτών των εξετάσεων

Η Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ) με ανακοίνωσή της αναλύει τους λόγους για τους οποίους είναι…

8 ώρες ago

Σοκ στο Μεσολόγγι: 15χρονος υπό την απειλή μαχαιριού λήστεψε13χρονο

Ένα ακόμη περιστατικό παραβατικότητας και βίας ανηλίκων απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές αυτή τη φορά στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα…

17 ώρες ago

Οι Χούθι χτύπησαν ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά στην Ερυθρά Θάλασσα – Δεν υπάρχουν θύματα – Το πλοίο συνεχίζει το ταξίδι του

Ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά έπληξαν με βαλλιστικό πύραυλο οι Χούθι. Η επίθεση σημειώθηκε περίπου…

23 ώρες ago

Ερώτηση στη Βουλή του Στέφανου Παραστατίδη για την Ελληνική PISA

Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κατέθεσε ο Βουλευτής Κιλκίς και Υπεύθυνος ΚΤΕ…

23 ώρες ago

Βαγγέλης Βουτσινάκης* : Ζωή κάτω απ’ τον ίδιο ουρανό…

...Αυτή η εμβληματική -τολμώ να γράψω- αποστροφή του Παναγή Παναγιωτόπουλου* όταν αναφέρεται στις κοινές προσλαμβάνουσες,…

1 ημέρα ago

ΔΟΕ: Διοργάνωση  25ου Πανελληνίου – Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ακριτίδεια 2024»

Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδα (Δ.Ο.Ε.) και η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (Π.Ο.Ε.Δ.), σε συνεργασία με…

1 ημέρα ago