Τηλεφώνημα Κασσελάκη σε Πολάκη: Αν δεν ψηφίσεις το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα σε διαγράψω

0

Μεγάλο πρόβλημα έχει προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και όπως φαίνεται θα εξελιχθεί σε φουρτούνα με τον Στέφανο Κασσελάκη να αλλάζει μέσα σε λίγες ώρες γνώμη για τη στάση που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι βουλευτές του και τελικά να καταλήγει στην κομματική πειθαρχία στέλνοντας τελεσίγραφο ακόμα και στον υπαρχηγό του, Παύλο Πολάκη.
Όπως όλα δείχνουν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, χθες το βράδυ ξεκαθάρισε προς πάσα κατεύθυνση ότι το κόμμα του θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και όποιος δεν το κάνει θα βρεθεί εκτός κόμματος. Μάλιστα ξεκαθάρισε τη στάση του όχι μόνο μέσω των social media ή με δημόσιες δηλώσεις του, αλλά και προσωπικά τηλεφωνώντας σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα iefimerida.gr ο κ. Κασσελάκης τηλεφώνησε χθες βράδυ και στον Παύλο Πολάκη και του ξεκαθάρισε πως αν δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα τον διαγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν γνωρίζουμε τι του απάντησε ο βουλευτής Χανίων.
Όπως έγινε γνωστό, ο Παύλος Πουλάκης φέρεται να είπε την Παρασκευή στην Πολιτική Γραμματεία «δεν μπορώ να ανέβω στα χωριά. Με το που πας να πεις κάτι μου δείχνουν την αντίθεσή τους για το ζήτημα» δείχνοντας πως δεν επιθυμεί να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ανάβοντας ουσιαστικά το φυτίλι της έκρηξης που ακολούθησε.

Share.

Comments are closed.