Μανώλης Χριστοδουλάκης: Υποκρισία να εμφανίζεται ο κ. Μητσοτάκης υπέρμαχος των δικαιωμάτων [Βίντεο]

0

 «Αποτελεί υποκρισία από τον Πρωθυπουργό να εμφανίζεται υπέρμαχος των δικαιωμάτων όταν έχει καταστρατηγήσει θεσμούς, δικαιοσύνη και ανεξάρτητες αρχές», τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου, ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΠΑΣΟΚ, κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης, και συνέχισε λέγοντας πως «Πρόκειται για υποκρισία και των κυβερνητικών βουλευτών να «στασιάζουν» για το θέμα της ισότητας του γάμου, όταν έχουν καταπιεί «αμάσητα» τα φορολογικά, τα εργασιακά, την κυβερνητική πολιτική για την υγεία και τόσα άλλα θέματα».
Ο κ. Χριστοδουλάκης αναφερόμενος στη χθεσινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού επεσήμανε ότι ο μόνος που αναδιπλώθηκε για το ζήτημα της ισότητας του γάμου ήταν ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης. Υπενθύμισε, δε, ότι η στάση του ΠΑΣΟΚ είναι καθαρή απέναντι στο ζήτημα και δεν εργαλειοποιείται. «Τα θέματα ισότητας, δικαιωμάτων και ανοιχτής κοινωνίας δεν μπαίνουν σε δημοσκοπικό ή εκλογικό ζύγι. Όπως έχει προχωρήσει η υπόλοιπη Ευρώπη σε αυτά τα θέματα, οφείλει να το πράξει και η χώρα μας». Συνέχισε την τοποθέτηση του επαναλαμβάνοντας ότι για το ΠΑΣΟΚ τα θέματα ισότητας είναι κρίσιμα και όχι ήσσονος σημασίας, όπως ανέφερε χθες ο Πρωθυπουργός, και η στάση του κόμματος είναι θετική επί της αρχής.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε την υποκριτική στάση του κ. Μητσοτάκη «να κάνει υποδείξεις στις άλλες κοινοβουλευτικές ομάδες, όταν η σύσταση προς του δικούς του βουλευτές είναι να «πάνε στην τουαλέτα».
Κλείνοντας την τοποθέτηση του ο κ. Χριστοδουλάκης αναφέρθηκε στα ζητήματα ακρίβειας και στην αισχροκέρδεια που υπάρχει, με την κυβέρνηση να είναι απλώς παρατηρητής. «Μέσα σε 14 μήνες η κυβέρνηση έχει κάνει τρεις κεντρικές παρεμβάσεις, οι οποίες απέτυχαν. Οι επιλογές της κυβέρνησης παραμένουν ίδιες, κρατώντας σταθερά υψηλούς του έμμεσους φόρους, απαξιωμένους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και κάνοντας «δωράκια» σε λίγους και εκλεκτούς με την αισχροκέρδεια να κυριαρχεί και να πλήττει ευθέως τους πολίτες».

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του κ. Χρισοδουλάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου

Share.

Comments are closed.