Πέθανε ξαφνικά ο τέως δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας

0

Πέθανε ξαφνικά, σε ηλικία 56 ετών, ο τέως δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας. Η είδηση του θανάτου του μέχρι πριν από 10 ημέρες δημάρχου της πόλης, έχει βυθίσει στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και έχει συγκλονίσει τους φίλους του και τους κατοίκους της περιοχής.
Σύμφωνα, με πληροφορίες της ιστοσελίδας zografou24.gr, ο Βασίλης Θώδας, εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο για στεφανιογραφία, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.
Η είδηση του θανάτου του τέως δημάρχου, επιβεβαιώθηκε και με ανάρτηση που έγινε στην σελίδα του στο Facebook. «Σήμερα το πρωί ο πρώην δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας έφυγε από τη ζωή. Ας τον θυμόμαστε όλοι για την αγάπη του στον τόπο που γεννήθηκε, μεγάλωσε, κατοικούσε και υπηρέτησε ως δήμαρχος…», αναφέρει η ανάρτηση.

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, από τις 10.30 έως τις 12:30 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Θεράποντα το λαϊκό προσκύνημα στον τ. Δήμαρχο Βασίλη Θώδα και θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία. Στις 14.30 περίπου η ταφή στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Ποιος ήταν ο Βασίλης Θώδας
Ο Βασίλης Θώδας γεννήθηκε στου Ζωγράφου το 1968.

Το 1990 σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Λάρισα και το 2000 απέκτησε το δεύτερο πτυχίο του στο Τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.
Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα. Το 1993, άρχισε να εργάζεται στη Βουλή των Ελλήνων.
Το 2001 πήρε το πρώτο του Μεταπτυχιακό δίπλωμα με θέμα: «Ε.Ε. και Αναπτυσσόμενες Χώρες» στο Τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.
Το 2011 επιλέχθηκε για τη θέση του Προϊσταμένου του Τμήματος Επερωτήσεων της Διεύθυνσης του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ενώ το 2014 ανέλαβε Προϊστάμενος της Διεύθυνσης της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων. Το 2017 επελέγη Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διαρκών Επιτροπών της Βουλής.
Το 2014 ολοκλήρωσε και το δεύτερο Μεταπτυχιακό με θέμα: «Διαχείριση Πολιτικών- Διεθνής Πολιτική» στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ανέλαβε Προϊστάμενος της Διεύθυνσης της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων.
Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Ζωγράφου από το 2006 και μέλος της Διοίκησης ως Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού και τον Ιούνιο του 2019 εξελέγη δήμαρχος της περιοχής.

Share.

Comments are closed.