Εκλογή μελών της Παράταξης «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» στην Περιφερειακής Επιτροπής – Όλα τα ονόματα της Επιτροπής

0

Ολοκληρώθηκαν χθες το μεσημέρι στην Παλαιά Βουλή οι αρχαιρεσίες για το προεδρείο του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής.
Ο Επικεφαλής της Παράταξης κ. Γιάννης Σγουρός ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα Περιφερειακή Αρχή και στήριξε όλες τις προτάσεις για το Προεδρείο, ευχόμενος καλή επιτυχία στον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Καπερνάρο, στον Αντιπρόεδρο κ. Κώστα Κάβουρα και στον Γραμματέα κ. Στέλιο Μπενετάτο, δηλώνοντας τα εξής:
«Η Παράταξή μας έχει ιστορία 21 ετών στην Αυτοδιοίκηση, σέβεται τους θεσμούς και πάντοτε στήριζε τη λειτουργία του Νομαρχιακού αλλά και του Περιφερειακού Συμβουλίου με διάθεση συνεργασίας και κριτική στάση ευθύνης»
Στην Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής αναδείχθηκαν τα άξια και πετυχημένα στελέχη της Παράταξης του κ. Σγουρού, Δημήτρης Κατσικάρης ως τακτικό μέλος και Νικόλαος Μαγκανάρης ως αναπληρωματικό μέλος. 

Ενημερωτικά να πούμε ότι αναλυτικά στην Περιφερειακής Επιτροπής Αττικής εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη της επιτροπής, με σειρά αριθμού ψήφων από την πλειοψηφία οι: Μαριάννα ΤουμαζάτουΑθηνά ΚωνσταντέλλουΝικόλαος ΣαργκάνηςΑθανασία ΠαπασπύρουΜαργαρίτα Βάρσου και Γεωργία Βλάχου, ενώ από το ψηφοδέλτιο της μειοψηφίας οι: Γεώργιος Μπαλάφας, Αικατερίνη Λογοθέτη (από τον “Αττικό Κύκλο Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης”), Αικατερίνη Γεράκη (από τη “Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής”) και Δημήτριος Κατσικάρης (από την “Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση”).
Ως αναπληρωματικά μέλη από την πλειοψηφία εκλέχτηκαν οι: Χρήστος ΓώγοςΣταυρούλα (Ρούλα) ΜακρήΔημήτριος ΔαμάσκοςΧαράλαμπος (Μπάμπης) ΑλεξανδράτοςΜιχαήλ Ζαμπίδης, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ενώ από το ψηφοδέλτιο της μειοψηφίας οι: Σπυρίδων Αγγέλης, Μάριος Μουζάλας (από τον “Αττικό Κύκλο Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης”), Γεώργιος Τάτσης (από τη “Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής”), Νικόλαος Μαγκανάρης (από την “Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση”) και Φίλιππος Καμπούρης (από τη “Μάχη για την Αττική”).

Share.

Comments are closed.