Χάρης Ρώμας – «Χαλάνδρι στο Φως»: Καλή Αρχή!! – H αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ανεξάρτητη ή δίκαια συμπεριληπτική

0

Με ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Χαλάνδρι στο Φως», Χάρης Ρώμας, σχολιάζει τα τεκταινόμενα στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλανδρίου

Η ανακοίνωση του κ. Ρώμα
«Στην πρώτη συνεδρίαση του καινούργιου Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου, τηρήθηκαν ομολογουμένως όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και το κλίμα ήταν συναινετικά ευχάριστο.

Εξελέγησαν τα μέλη του προεδρείου και τα μέλη της δημοτικής επιτροπής.
Εμείς βέβαια, συμμετέχουμε σε όλα τα συλλογικά όργανα σαν μία μεγάλη δημοτική παράταξη και θα βάλουμε τα δυνατά μας, να εκπροσωπήσουμε σθεναρά, όχι μόνο τους ψηφοφόρους μας, αλλά και όλους τους πολίτες του Χαλανδρίου.
Μοναδική παραφωνία σε όλα τα τεκταινόμενα θεωρούμε, κατά την κοπή της βασιλόπιτας από τον δήμαρχο, το κομμάτι του «φτωχού μετανάστη» και ειδικότερα του « κατατρεγμένου Παλαιστίνιου από τους Ισραηλινούς» όπως ειπώθηκε.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι Παλαιστίνιοι είναι όχι απλώς κατατρεγμένοι, αλλά και ολοσχερώς «ρημαγμένοι», ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Όμως εμείς έχουμε εκλεγεί ως αυτοδιοικητικά όργανα, με όρκο να υπηρετούμε τα συμφέροντα των Χαλανδραίων και να βοηθάμε στην επίλυση των προβλημάτων τους.
Με αυτή την έννοια, κομμάτι πίτας για «τον φτωχό συμπολίτη μας στο Χαλάνδρι» θα ήταν πιο αρμόζον.
Αν θέλαμε σώνει και καλά, να «δραπετεύσουμε» από την αυτοδιοικητική σκοπιμότητα  και να κάνουμε αναφορά στην παγκόσμια δυστυχία, θα έπρεπε προφανώς να συμπεριλάβουμε στην αναφορά μας, την τραγωδία των Ουκρανών που υφίστανται την άδικη επίθεση της Ρωσίας, αλλά και άλλων συνανθρώπων μας σε όλο τον πλανήτη, που υφίστανται συνέπειες πολέμων.

Θα έπρεπε ίσως ακόμη , να κάνουμε αναφορά και στους Ισραηλινούς που σφαγιάστηκαν από την «Χαμάς» και αυτούς που είναι ακόμη όμηροι τους.
Μονοδιάστατοι δεν πρέπει να είμαστε σε καμία περίπτωση, γιατί δίνουμε στους πολίτες το λάθος μήνυμα πολιτικής και κομματικής εμμονής.
Εμείς αντίθετα θέλουμε να τους αποδείξουμε,  ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ανεξάρτητη ή τουλάχιστον δίκαια συμπεριληπτική.
Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους του δημοτικού συμβουλίου, καλή θητεία προς όφελος πάντα των Χαλανδραίων πολιτών!
                                                                           Χάρης Ρώμας
                                                        Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
                                                                     “ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ”
»

Share.

Comments are closed.