Μεσολόγγι: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό 31χρονου άνδρα – Τι λέει η αδερφή του [Βίντεο]

0

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται μέχρι και αυτή την ώρα στο Μεσολόγγι οι έρευνες τον αρχών στο για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, η τύχη του οποίου αγνοείται από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, 5 Ιανουαρίου 2024.
Με το πρώτο φως της ημέρας τα σωστικά συνεργεία ξεκίνησαν και πάλι τις έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου που έχει εξαφανιστεί φεύγωντας από το σπίτι του στο Μεσολόγγι για να πάει για κυνήγι.

Το χρονικό της εξαφάνισης
Ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος ξεκίνησε για κυνήγι και τα ίχνη του χάθηκαν και όταν το κινητό του τηλέφωνο σταμάτησε να λειτουργεί και τότε οι δικοί του άνθρωποι, αποφάσισαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Οι έρευνες μέχρι τώρα δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα. Η αδερφή του αγνοούμενου φοβάται όπως γράφει σε διαδικτυακή της ανάρτηση, πως κάτι κακό έχει συμβεί και κάνει έκκληση για πληροφορίες. Ζητάει από όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό να επικοινωνήσει είτε με την οικογένεια είτε με την αστυνομία και να μιλήσει.

«Από την Πέμπτη το βράδυ αγνοείται ο αδερφός Μπάμπης Κούτσικος. Τελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό του είναι στον Άγιο Θωμά στην περιοχή τρία Δέντρα . Είμαστε σίγουροι ότι κάτι του έχει συμβεί. Οπότε παρακαλώ όποιος τον ξέρει ή δεν τον ξέρει αλλά θέλει να βοηθήσει ας πάει προς τα εκεί και να ψάξει. Είναι ήδη εκεί κάποια συγγενικά πρόσωπα και κάποια στιγμή θα πάει και η αστυνομία. Παρακαλώ κοινοποιήστε τη δημοσίευση», αναφέρει η αδελφή του 31χρονου σε ανάρτησή της.

Το απόγευμα, έγινε γνωστό πως στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου προσήχθη ένας 50χρονος, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που φέρεται να είδε τον αγνοούμενο Μπάμπη. Ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή στο θρίλερ της εξαφάνισης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγνοούμενος διαμένει στο εξωτερικό και είχε έρθει για τις διακοπές των γιορτών. Η οικογένεια ζήτησε να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες του, σε μια προσπάθεια να βρεθούν στοιχεία.
Σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει στις αρχές ο βασικός μάρτυρας που εξετάζεται, τον πήρε και τον μετέφερε σε ένα σημείο κοντά στα ΤΕΙ Μεσολογγίου και τον αφήσει για να πάει για κυνήγι και στην συνέχεια ο ίδιος, έφυγε για την ορεινή Ναυπακτία.

Ομάδες έρευνας χτενίζουν την ποεριοχή
Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) με 14 άτομα μαζί με κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ με την Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, καθώς και δεκάδες συγγενείς του νεαρού Μπάμπη έχουν οργανωθεί σε ομάδες αναζητώντας το παραμικρό στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην ανεύρεσή του.

Οι δηλώσεις της αδερφής του αγνοούμενου Μπάμπη
Η αδερφή του αγνοούμενου μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» του ΑΝΤ1 με τη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη και ανέφερε πως μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση.
Η κοπέλα ανέφερε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις κυριολεκτικά «χτενίζουν» χορτολιβαδικές, δασικές εκτάσεις, βουνά και χωριά στη γύρω περιοχή και απηύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε έχει κάποιο στοιχείο, να επικοινωνήσει με τις αρχές. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αδερφή του αγνοούμενου, εκείνος είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Ιταλίας και ήρθε για χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Μεσολόγγι.
Την προηγούμενη Πέμπτη ο νεαρός κανόνισε να πάει για κυνήγι και μεταφέρθηκε από φίλο του από την πόλη μέχρι και την Εθνική Οδό, στην διασταύρωση για το παλιό ΤΕΙ, από όπου άλλος γνωστός του (άγνωστος όμως στην υπόλοιπη οικογένεια) θα τον έπαιρνε με δικό του όχημα για να μεταβούν στον τόπο του κυνηγιού. Έκτοτε δεν υπάρχουν σημεία ζωής του.

Δείτε το βίντεο της εκπομπής ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ και τη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη για το θέμα (από 03:23:32 έως 03:28:30)

Share.

Comments are closed.