Ο Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε με τη δήμαρχο Καλαμαριάς -Το παραλιακό μέτωπο στο επίκεντρο

0

Με τη νεοεκλεγείσα δήμαρχο Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου, συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.
Στο επίκεντρο της συνάντησης που έγινε με πρωτοβουλία του κ. Ανδρουλάκη και διήρκεσε περισσότερες από δύο ώρες, βρέθηκαν τα ανοιχτά θέματα του δήμου Καλαμαριάς που αφορούν στην παραχώρηση της μαρίνας Αρετσούς, την ανάπλαση του δημόσιου χώρου και το στρατόπεδο Κόδρα, έργα τα οποία αποτελούν μέρος του παραλιακού μετώπου του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.
Ήδη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής έχει φέρει το θέμα στη Βουλή και θα συνεχίσει τις ενέργειες για να προωθήσει τη διατήρηση του αδόμητου χαρακτήρα του παραλιακού μετώπου για την Καλαμαριά και την ανάπλαση της περιοχής με γνώμονα το όφελος των πολιτών και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών, Διοίκησης και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Ζαχαρίας Κώστας, Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης, Ελπίδα Καλπίδου και Αθλητισμού, Νεολαίας, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Χριστίνα Φοροπούλου καθώς και ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής στη Θεσσαλονίκη, Δημήτρης Σαρηγιάννης.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Ανδρουλάκης, κατά την επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη μετέβη επίσης στον ιερό ναό της του Θεού Σοφίας όπου έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Βασίλη Καρρά, αποτίοντας φόρο τιμής στον σπουδαίο λαϊκό ερμηνευτή που έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων.
Τέλος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ευχήθηκε στη Χρύσα Αράπογλου καλή επιτυχία στο έργο της και τόνισε ότι η αλλαγή δημάρχου αποτελεί ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών της Καλαμαριάς.

Share.

Comments are closed.