Categories: Κοινωνία

Φιλιατρά Μεσσηνίας: 56χρονος μαχαίρωσε τον αδελφό του στην κεντρική πλατεία της πόλης

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην κεντρική πλατεία Φιλιατρών στην Μεσσηνία, όταν ένας 56χρονος μαχαίρωσε με σουγιά τον 49χρονο αδελφό του στην κοιλιά.
Αρχικά ο 49χρονος διακομίστηκε στο πλησιέστερο Νοσοκομείο αυτό της Κυπαρισσίας και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου παραμένει νοσηλευόμενος, χωρίς πλέον κίνδυνο για τη ζωή του.
Αιτία της συμπλοκής, ήταν οι προσωπικές διαφορές που είχαν τα δύο αδέλφια. Σε βάρος του 56χρονου που συνελήφθη από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:
“Συνελήφθη, χθες (24.12.2023) το βράδυ, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 56χρονος ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 49χρονου ημεδαπού.

 Σε βάρος του 56χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, χθες (24.12.2023) το βράδυ, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, ανωτέρω δράστης ύστερα από διαπληκτισμό που είχε με τον 49χρονο, του επιτέθηκε με τη χρήση αναδιπλούμενου σουγιά στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 49χρονου.
Ο 49χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Άμεσα αστυνομικοί της Β΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας προσέτρεξαν στο σημείο όπου ο 56χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε ο ανωτέρω αναδιπλούμενος σουγιάς.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας”.

Βασίλης Φουρτούνης

Recent Posts

Το ελικόπτερο που μετέφερε τον Πρόεδρο του Ιράν Ραΐσι συνετρίβη Σε εξέλιξη οι έρευνες για επιζώντες

Το ελικόπτερο που μετέφερε τον Ιρανό Πρόεδρο Εμπραχίμ Ραΐσι (Ebrahim Raisi) και τον υπουργό Εξωτερικών…

3 ώρες ago

Εξετάσεις PISA: Στάση εργασίας κήρυξε η ΔΟΕ την Τετάρτη 22/05/2024, με στόχο την ακύρωση της υλοποίησης αυτών των εξετάσεων

Η Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ) με ανακοίνωσή της αναλύει τους λόγους για τους οποίους είναι…

15 ώρες ago

Σοκ στο Μεσολόγγι: 15χρονος υπό την απειλή μαχαιριού λήστεψε13χρονο

Ένα ακόμη περιστατικό παραβατικότητας και βίας ανηλίκων απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές αυτή τη φορά στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα…

23 ώρες ago

Οι Χούθι χτύπησαν ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά στην Ερυθρά Θάλασσα – Δεν υπάρχουν θύματα – Το πλοίο συνεχίζει το ταξίδι του

Ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά έπληξαν με βαλλιστικό πύραυλο οι Χούθι. Η επίθεση σημειώθηκε περίπου…

1 ημέρα ago

Ερώτηση στη Βουλή του Στέφανου Παραστατίδη για την Ελληνική PISA

Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κατέθεσε ο Βουλευτής Κιλκίς και Υπεύθυνος ΚΤΕ…

1 ημέρα ago

Βαγγέλης Βουτσινάκης* : Ζωή κάτω απ’ τον ίδιο ουρανό…

...Αυτή η εμβληματική -τολμώ να γράψω- αποστροφή του Παναγή Παναγιωτόπουλου* όταν αναφέρεται στις κοινές προσλαμβάνουσες,…

1 ημέρα ago