Ο Άρειος Πάγος καλεί τον Μαρινάκη για τις καταγγελίες του περί «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο

0

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου , μετά τις καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός για όσα γίνονται στον χώρο του ποδοσφαίρου, μετά το παιχνίδι με τον Βόλο, κάλεσε τον πρόεδρός της Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να ενημερώσει την ίδια και τον εποπτεύοντα αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεώργιο Οικονόμου.
Σημειώνεται πως έχει προκαλέσει αίσθηση το ύφος των ανακοινώσεων του Ολυμπιακού εναντίον της κυβέρνησης, με αφορμή τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Βόλο, κυρίως διότι μόνο τυπικά η υπόθεση αφορά το ποδόσφαιρο.
Οι πέριξ της Ιερουσαλήμ αναζητούν τους λόγους που ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης είναι σε τροχιά σύγκρουσης με το Μαξίμου.
Μέχρι στιγμής πάντως η κυβέρνηση δεν δίνει συνέχεια στην υπόθεση και όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, όταν ρωτήθηκε για την «πολύ σκληρή ανακοίνωση» του Ολυμπιακού, υποστήριξε ότι πρόκειται για αντιπαράθεση που αφορά τις ομάδες και όχι την κυβέρνηση.
«Δεν θέλουμε να μπούμε σε μία διαδικασία να συμμετέχουμε σε μία αντιπαράθεση που αφορά την μεταξύ αντιπαράθεση ενδεχομένως των ομάδων. Σίγουρα η κυβέρνηση αυτό που οφείλει να κάνει είναι να εφαρμόζει τον νόμο. Χθες η αστυνομία σε μία δύσκολη κατάσταση που δημιουργήθηκε και τις προβλεπόμενες συλλήψεις έκανε, και τις προβλεπόμενες προσαγωγές έκανε, και προσπάθησε να προασπίσει την ασφάλεια των υπόλοιπων πολιτών που η συντριπτική τους πλειοψηφία θέλουν να πάνε στο γήπεδο για να δουν έναν αγώνα. Αυτό είναι το καθήκον της κυβέρνησης» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Αναλυτικά η σκληρή ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την εγκληματική οργάνωση, τη μαφία και τα ανύπαρκτα υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη
«Το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από μία εγκληματική οργάνωση. Μία ομάδα ανθρώπων που λειτουργεί στα πρότυπα της μαφίας και έχει μοναδικό σκοπό να εξοντώσει τον Ολυμπιακό.
Σήμερα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η ΚΕΔ με εντολή της συμμορίας έστειλαν τους Παπαπέτρου και Γκορτσίλα να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το Πρωτάθλημα. Συμπαραστάτες τα ανύπαρκτα Υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη που έβαλαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
Το κράτος και οι δικαστικές αρχές που στο παρελθόν είχαν δείξει ιδιαίτερο ζήλο για την υποτιθέμενη κάθαρση του ποδοσφαίρου, διατάζοντας ακόμα και την παρακολούθηση των τηλεφώνων των μισών παραγόντων, σήμερα αδιαφορεί πλήρως δηλώνοντας ευθέως ότι δεν ασχολείται και έχοντας αφήσει το ποδόσφαιρο στη μαύρη μοίρα που το έβαλε η μαφία και το παρακράτος.
Το τι θα γίνει από εδώ και εμπρός είναι αβέβαιο. Η μαφία θα συνεχίζει το έργο της κάθε εβδομάδα με όπλο τους τη διαιτησία, τους βαρίστες, τους παρατηρητές τις κροτίδες, τα δακρυγόνα κλπ, κλπ.
Πώς άραγε θα σταματήσει αυτό; Θα περιμένουμε την ακόμα μεγαλύτερη αντίδραση του κόσμου του Ολυμπιακού που βλέπει να τον προκαλούν καθημερινά;
Θα περιμένουμε μια ασύλληπτη τραγωδία για να ξυπνήσει η κυβέρνηση και να ασχοληθεί;
Εδώ και 3,5 χρόνια τουλάχιστον, πέντε εκατομμύρια κόσμος προκαλείται συστηματικά και ένα ξέσπασμα ήταν τουλάχιστον αναμενόμενο.
Και δυστυχώς με τα όργια που έχουν γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ίσως ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Πράγμα που κανείς μας δε θέλει και κατευνάζουμε διαρκώς την οργή του κόσμου!
Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. που κατάφερε να κάνει ποδοσφαιριστές και φιλάθλους να τρέχουν στ’ αποδυτήρια να σωθούν. Συγχαρητήρια στους άνδρες-ντροπή της ΥΜΕΤ που κρυμμένοι στις εξέδρες πέταξαν βόμβες κρότου λάμψης σε οικογένειες που έφευγαν μέσα σε πανικό.
Να συζητήσουμε για ποδόσφαιρο;
Σε ένα ματς που μας έχουν ακυρώσει 2 κανονικά γκολ και δεν μας έδωσαν τρία πέναλτι (22’, 59’, 81’) θέλετε να πούμε για ποδόσφαιρο; Εδώ κάποιοι θέλησαν να μην συνεχιστεί καν το ματς και να τιμωρηθούμε ακόμα μια φορά και πέταξαν δεκάδες δακρυγόνα.
Ντροπή σε όλους και πάνω απ’ όλα σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό το ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

Share.

Comments are closed.