Πέραμα: Τι συνέβη και έπεσε από τον τρίτο όροφο του σχολείου η 14χρονη μαθήτρια – Ήταν ατύχημα λέει συμμαθήτριά της

0

Στο νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” νοσηλεύεται η 14χρονη μαθήτρια, η οποία έπεσε από τον τρίτο όροφο του σχολείου της στο Πέραμα.
Το κοριτσάκι έχει κάταγμα στον καρπό της και στη λεκάνη της και αναμένεται να χειρουργηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Πώς έπεσε από τον τρίτο όροφο το κορίτσι
Αρχικά είχε διαρρεύσει η πληροφορία ότι η 14χρονη είχε πέσει μόνη της από τον τρίτο όροφο, λόγω ερωτικής απογοήτευσης. Ωστόσο, συμμαθήτριά της, που βρισκόταν μαζί της την ώρα που έγινε το συμβάν, δίνει άλλη διάσταση στα όσα έγιναν.
Η μαθήτρια είπε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», με τη Σίσσυ Χρηστίδου, στο Mega, η πτώση της 14χρονης ήταν ατύχημα.
«Η κοπέλα πηγαίνει στη Δευτέρα Γυμνασίου. Στην έκτη ώρα δεν έχουμε διάλλειμα, απλά αλλάζουν οι καθηγητές. Έφυγε ο καθηγητής και μέχρι να έρθει η καθηγήτρια, η συμμαθήτριά μου ανέβηκε στην έδρα και χόρευε. Όταν άκουσε πως έρχεται η καθηγήτρια, πήγε να ανέβει στο παράθυρο για να φτάσει στο θρανίο της. Προσπάθησε να στηριχτεί στο παράθυρο για να μην πέσει, όμως ήταν ανοιχτό και δεν φαινόταν γιατί η κουρτίνα ήταν κλειστή για να μην μπαίνει ο ήλιος. Γλίστρησε και ακούσαμε να λέει “αχ” και μετά ένα ‘’μπαμ’’», είπε η συμμαθήτρια του κοριτσιού.

Ο αδελφός της 14χρονης περιέγραψε στην ίδια εκπομπή τη στιγμή που έμαθε για το ατύχημα της αδελφής του.
«Έχει σπάσει τον καρπό της. Έσπασε την λεκάνη της. Μιλάει αλλά, πονάει. Νομίζω θα κάνει χειρουργείο. Η μάνα μου έριξε κλάμα στο νοσοκομείο. Τι να σας πω. Πόναγε η μάνα μου, λιποθύμησε κιόλας. Εγώ είχα σχολάσει στο πεντάωρο, ερχόμαστε σπίτι και μετά από πέντε λεπτά – έξι παίρνουν την μάνα μου τηλέφωνο και της λένε ότι η κόρη σας έπεσε από τον τρίτο όροφο. Και έτσι όπως ακούω την μάνα μου και εγώ κάτι κατάλαβα ότι έγινε, κάτι κακό με την… Και εγώ αρχίζω να τρελαίνομαι. “Μάνα τι έγινε;”, τη ρώτησα. “Πάμε γρήγορα” λέει “στο σχολείο έπεσε η… από τον τρίτο όροφο”. Είχα τρελαθεί εκείνη την ώρα. Και με το που φτάνουμε είδα την αδελφή μου έτσι, και μετά από πέντε λεπτά ήρθε το ΕΚΑΒ. Και ο πατέρας μου δεν είναι εδώ κοντά μου. Δουλεύει στο Ναυτικό και ταξιδεύει. Και τώρα δεν ξέρουμε πώς να του το πούμε“, είπε.

Share.

Comments are closed.