Περιστέρι: Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονης μαθήτριας από συμμαθήτριές της, οι οποίες συνελήφθησαν – «Θα σε αποτελειώσουμε»

0

Ακόμα ένα περιστατικό άγριας ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε, αυτή τη φορά σε Γυμνάσιο στο Περιστέρι, με μία ανήλικη μαθήτρια να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθήτριές της.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στις δέκα και τέταρτο το πρωί της περασμένης Παρασκευής, σημειώθηκε το επεισόδιο. Τρεις μαθήτριες, 13, 14 και 16 ετών, ξυλοκοπούν την 13χρονη μαθήτρια, την χτυπούν με γροθιές  στο κεφάλι, της τραβάνε  τα μαλλιά, την ρίχνουν στο έδαφος και την ποδοπατούν.
Οι σκηνές από τον τον ξυλοδαρμό 13χρονης μαθήτριας στο προαύλιο του Γυμνασίου, αποτυπώνονται στο βίντεο που εξασφάλισε η ΕΡΤ και σας παρουσιάζουμε.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, η μαθήτρια είναι πεσμένη στο έδαφος και δέχεται επίθεση από τρεις συμμαθήτριες της στο προαύλιο του σχολείου. Το ένα ανήλικο κορίτσι κρατούσε την 14χρονη για να μη σηκωθεί ενώ η φίλη της, την έσερνε από τα μαλλιά, τη χτύπαγε και της έριχνε γροθιές στην πλάτη. Κάποια στιγμή η 14χρονη προσπαθεί να ξεφύγει και τότε δέχεται δυνατές κλωτσιές στα πόδια.
Θεατές στον άγριο ξυλοδαρμό, συμμαθητές των κοριτσιών, και μάλιστα ένας είχε το ρόλο του εικονολήπτη, καθώς τραβούσε με το κινητό του την επίθεση, και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές διαμοίρασε το οπτικό υλικό σε φίλους του- συμμαθητές.
Τελικά μια μαθήτρια μπήκε στη μέση και γλίτωσε το θύμα από τα χειρότερα.
Η ανήλικη με την μητέρα της, πήγαν στο Τμήμα Ασφάλειας Περιστερίου και κατήγγειλαν την επίθεση, υπέβαλαν μήνυση, και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν οι τρεις μαθήτριες ηλικίας 13, 14 και 16 ετών για τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης, οι οποίες όμως αφέθηκαν ελεύθερες με προφορική εντολή εισαγγελέα.
Σε βάρος των τριών κοριτσιών σχηματίστηκε δικογραφία για «σωματική βλάβη και απειλή» και θα υποβληθεί στις δικαστικές αρχές.
«Αυτή τη στιγμή φοβάμαι για τη ζωή του παιδιού μου. Εφόσον έφτασαν σε αυτό το σημείο μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο. Εδώ μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά. Για ασήμαντη αφορμή… Κάποιοι το παίζουν αρχηγοί μέσα στο σχολείο» δήλωσε ο πατέρας της μαθήτριας.
«Πήγαμε στο Νοσοκομείο “Παίδων” και την εξέτασε γιατρός. Έκανε αξονική. Είχε πονοκέφαλο από τα χτυπήματα στο κεφάλι. Στο σώμα είχε κάτι εκδορές».
Μετά την Αστυνομία το θύμα δεχόταν απειλητικά μηνύματα ότι «θα σε αποτελειώσουμε και τέτοια…» δήλωσε ο πατέρας της 14χρονης μαθήτριας.

Share.

Comments are closed.