Κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο ο Νίκος Ανδρουλάκης – Κάποιοι του πέταξαν καφέδες (?) [Βίντεο]

0

Μικρή ένταση επικράτησε όταν μπήκε στο Πολυτεχνείο, γύρω στις 10 το πρωί, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης για να καταθέσει στεφάνι στο για την 50η επέτειο της 17ης Νοεμβρίου. Ωστόσο, η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνου ήταν επεισοδιακή.
Μπαίνοντας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στον χώρο του Πολυτεχνείου και ακτευθυνόμενος  προς το μνημείο, κάποιοι (?) του πέταξαν καφέδες και ακούστηκαν γιουχαΐσματα, ενώ ακολούθησε μια μικρή ένταση καθώς η συνοδεία του έσπευσε να τον προστατεύσει. Μάλιστα, αμέσως, άνοιξαν… ομπρέλες για να αποφύγουν οποιοδήποτε ευτράπελο μπροστά στα φλας.

Αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνου ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε:
«Η εξέγερση των φοιτητών τον Νοέμβριο του ’73 αποτελεί μία από τις πιο ένδοξες στιγμές της νεότερης πολιτικής ιστορίας της πατρίδας μας. Τιμούμε όσους θυσιάστηκαν. Όσους αγωνίστηκαν. Όσους είχαν το σθένος να αντιμετωπίσουν τη δικτατορία. Σήμερα, έχουμε χρέος και εμείς να αγωνιστούμε για σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα. Για μία ποιοτική δημοκρατία. Για λιγότερες ανισότητες. Για περισσότερες ευκαιρίες στις νεότερες γενιές. Για ισχυρή δημόσια υγεία και παιδεία. Aυτός είναι ο μόνος δρόμος για να οικοδομήσουμε μία δίκαιη, ανθεκτική, ισχυρή κοινωνία για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες».

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ «ΑΥΓΗ»

Share.

Comments are closed.