Απρόσμενα… συνάντηση Τσίπρα – Κασσελάκη χθες το βράδυ στη Βουλή

0

Συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, είχε το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.
Το ραντεβού Τσίπρα-Κασσελάκη ήρθε μόλις μία ημέρα μετά τη συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, αλλά και τη μη θετική απάντηση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Στέφανο Κασσελάκη όταν είχε ζητήσει ραντεβού πριν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε λίγα 24ωρα μετά τη θυελλώδη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε στο γραφείο του πρώην προέδρου του κόμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη ήταν αυτή που άσκησε ασφυκτική πίεση, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε ξανά συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Αφορμή ήταν όσα ακολούθησαν της δήλωσης Κασσελάκη για το μαξιλάρι των 37 δισ. της κυβέρνησης Τσίπρα.
Να τονιστεί λότι μιλάμε για την πρώτη τους τετ α τετ συνάντηση μετά από εκείνη στη Βουλή, όταν ο κ. Τσίπρας είχε παραδώσει τα «κλειδιά» του ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Κασσελάκη, όταν είχε εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα ο κ Τσίπρας είχε συναντηθεί σε ταβέρνα στη νέα Σμύ7ρνη με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδης όπου οι δυο τους συνέφαγαν μαζί στην ταβέρνα «Ρούμελη», περιοχή όπου βρίσκεται και το σπίτι του κ. Σακελλαρίδη.
Είναι άγνωστος ο λόγος για τον οποίο κλείστηκε αυτό το ραντεβού αλλά σε κάθε περίπτωση έχει σημασία το συγκεκριμένο τετ-α-τετ του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώην εκπρόσωπο του κόμματος, σε μια περίοδο έντονων εσωκομματικών συγκρούσεων και ραγδαίων εξελίξεων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Share.

Comments are closed.