Χάρης Ρώμας – «Χαλάνδρι στο Φως»: Η τέχνη των ψευδαισθήσεων

0

Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Χαλάνδρι στο Φως», Χάρης Ρώμας καταγγέλλει κακοτεχνίες στις εργασίες ασφαλτόστρωσης πέριξ των οδών στην περιοχή του Σκλαβενίτη. Συγκεκριμένα καταγγέλλει ότι οι σχάρες δεν καλύφθηκαν με λαμαρίνες προτού γίνουν οι εργασίες ώστε να παραμένουν τα φρεάτια καθαρά όταν τελειώσουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης μα αποτέλεσμα μέρος του ασφαλτομίγματος να έχει εισχωρήσει στα φρεάτια «με αποτέλεσμα τμήμα της διατομής του συλλεκτηρίου αγωγού να μην λειτουργήσει σε επικείμενη νεροποντή εάν δεν απομακρυνθούν άμεσα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ρώμα
«Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης πέριξ των οδών στην περιοχή του Σκλαβενίτη συνεχίζονται. Στις οδούς υπάρχουν φρεάτια απορροής όμβριων.
Προϊόντα του ασφαλτομίγματος συμπεριλαμβανομένης προφανώς και της συγκολλητικής ουσίας έχουν μπει μέσα στο φρεάτιο, με αποτέλεσμα τμήμα της διατομής του συλλεκτηρίου αγωγού να μην λειτουργήσει σε επικείμενη νεροποντή εάν δεν απομακρυνθούν άμεσα.
Το αποτέλεσμα της ασφαλτόστρωσης που απεικονίζεται στις παραπάνω ενδεικτικές φωτογραφίες δεν συνάδει με τις καινούριες τεχνικές που χρησιμοποιούνται και τους τρόπους προφύλαξης που ενδείκνυνται ,καθώς θέτει σε κίνδυνο την αντιπλημμυρική προστασία των οδών, το περιβάλλον καθώς επίσης και την ποιότητα ζωής των ατόμων που θα προσπαθούν να διασχίσουν τον δρόμο στην περίπτωση βροχών.
Η νεοεκλεγείσα διοίκηση του δήμου Χαλανδρίου αποδεικνύει ότι τα έργα που προεκλογικά έσπευσε να κάνει «σάτρα-πάτρα» σε όλη την πόλη, γιά να παρασύρει τους ψηφοφόρους ,όχι μόνο ξεκίνησαν με προχειρότητα ,όπως είχαμε επισημάνει ,αλλά συνεχίζουν με προχειρότητα και επικινδυνότητα.
Οι σχάρες θα έπρεπε να καλύπτονται με λαμαρίνες προτού γίνουν οι εργασίες για να παραμένουν τα φρεάτια καθαρά όταν τελειώσει η διαδικασία της ασφαλτόστρωσης.
 Είναι λυπηρό μερίδα των Χαλανδραίων πολίτων να παρασύρεται από την τέχνη των ψευδαισθήσεων ενώ η πολιτική είναι κατά κύριο λόγο επιστήμη.
ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ
»

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner