Categories: Κοινωνία

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Νεκρή 43χρονη μητέρα δύο παιδιών – Πιθανολογείται ότι καθάριζε ένα χαλί και έπεσε στο κενό

Σοκ στην πόλη της Καλαμάτας από την είδηση ότι 43χρονη μητέρα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας, που διέμενε, στην οδό Ηροδότου, στο κέντρο της πόλης και σκοτώθηκε.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα messinialive.gr, η 43χρονη μητέρα πήγε το πρωί τα δύο ανήλικα παιδιά της στο σχολείο και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι της. Λίγο αργότερα, για άγνωστο λόγο, έπεσε από το μπαλκόνι της και σκοτώθηκε.
Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε αμέσως, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Η Αστυνομία που έφτασε επίσης στο τραγικό περιστατικό ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, προκειμένου να ξεκαθαριστεί πώς συνέβη το τραγικό αυτό περιστατικό.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Best Tv, αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως την είδε πριν πέσει να βρίσκεται στο μπαλκόνι και να καθαρίζει ένα χαλί. Το λόγο αυτό οι Αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο ατυχήματος, καθώς στον κάτω όροφο βρέθηκε ένα χαλί του σπιτιού της 43χρονης, γεγονός που μπορεί να σημαίνει ότι πιθανόν επιχείρησε να το τινάξει και ενδεχομένως να ζαλίστηκε ή να παρασύρθηκε από το βάρος και να έπεσε.
Η 43χρονη ήταν ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος, τοπογράφος μηχανικός, που παλαιότερα δούλευε στην Πολεοδομία του Δήμου Καλαμάτας, αλλά παραιτήθηκε για να μεγαλώσει τα δυο παιδιά της.
Σημειώνεται πως σε εξέλιξη είναι η προανάκριση, με το δύσκολο έργο να έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, με τη λήψη καταθέσεων από τα συγγενικά της πρόσωπα.

Βασίλης Φουρτούνης

Recent Posts

Νεκρός ο πρόεδρος του Ιράν, Εμπραχίμ Ραΐσι και η συνοδεία του – Ποιος ήταν ο πρόεδρος του Ιραν [Φωτο]

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με τη συντριβή του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου, με τα ιρανικά…

1 ώρα ago

Το ελικόπτερο που μετέφερε τον Πρόεδρο του Ιράν Ραΐσι συνετρίβη Σε εξέλιξη οι έρευνες για επιζώντες

Το ελικόπτερο που μετέφερε τον Ιρανό Πρόεδρο Εμπραχίμ Ραΐσι (Ebrahim Raisi) και τον υπουργό Εξωτερικών…

14 ώρες ago

Εξετάσεις PISA: Στάση εργασίας κήρυξε η ΔΟΕ την Τετάρτη 22/05/2024, με στόχο την ακύρωση της υλοποίησης αυτών των εξετάσεων

Η Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ) με ανακοίνωσή της αναλύει τους λόγους για τους οποίους είναι…

1 ημέρα ago

Σοκ στο Μεσολόγγι: 15χρονος υπό την απειλή μαχαιριού λήστεψε13χρονο

Ένα ακόμη περιστατικό παραβατικότητας και βίας ανηλίκων απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές αυτή τη φορά στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα…

1 ημέρα ago

Οι Χούθι χτύπησαν ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά στην Ερυθρά Θάλασσα – Δεν υπάρχουν θύματα – Το πλοίο συνεχίζει το ταξίδι του

Ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά έπληξαν με βαλλιστικό πύραυλο οι Χούθι. Η επίθεση σημειώθηκε περίπου…

2 ημέρες ago

Ερώτηση στη Βουλή του Στέφανου Παραστατίδη για την Ελληνική PISA

Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κατέθεσε ο Βουλευτής Κιλκίς και Υπεύθυνος ΚΤΕ…

2 ημέρες ago