Δυτική Αττική: Ανήλικοι βίασαν 13χρονη στο προαύλιο σχολείου

0

Αστυνομικές και δικαστικές Αρχές στη Δυτική Αττική ερευνούν μια υπόθεση βιασμού 13χρονης μαθήτριας σε προαύλιο χώρο Γυμνασίου.
Σύμφωνα με την καταγγελία και τη σχετική δικογραφία, το θλιβερό περιστατικό συνέβη, το μεσημέρι της 28ης Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις Γυμνασίου. Πιο αναλυτικά, από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων προέκυψε ότι τρεις ανήλικοι (ηλικίας 14, 15, και 16 ετών) συναντήθηκαν στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου με την 13χρονη μέσα στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου, όπου φέρονται να ασέλγησαν σε βάρος της.
Ο δε 14χρονος, σε όμοια πράξη που έλαβε χώρα αργότερα την ίδια ημέρα στο προαύλιο του σχολείου, προέβη στη βιντεοσκόπηση των ασελγών πράξεων, ενώ τις επόμενες μέρες διαμοίρασε το υλικό στο φιλικό περιβάλλον της ανήλικης. Στόχος του, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να διαπομπεύσει το κορίτσι.
Με τα την καταγγελία του γεγονότος στην ΕΛ.ΑΣ., το κορίτσι κατέθεσε σε παιδοψυχολόγο όλα όσα φρικώδη έζησε και ξεκίνησε έρευνα για τη σύλληψη των δραστών.
Ο 14χρονος το μεσημέρι της 29ης Σεπτεμβρίου εντοπίστηκε στα Άνω Λιόσια και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ.
Εκεί οι αστυνομικοί έψαξαν το κινητό του τηλέφωνο και εντόπισαν το σχετικό με την υπόθεση υλικό παιδικής πορνογραφίας, το οποίο ήταν αποθηκευμένο στο τηλέφωνο. Ακολούθησε η σύλληψή του, ενώ η συσκευή μεταφέρθηκε για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.
Στη συνέχεια σχηματίστηκε δικογραφία και για τους άλλους δύο ανήλικους,  οποία αφορά στα κατά περίπτωση αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων και κατ’ εξακολούθηση βιασμό κατά συναυτουργία.

Share.

Comments are closed.