Categories: Κοινωνία

Η Μαρίνα Πατούλη και ο Παναγιώτηςς Ιωάννου στηρίζουν τον Μάριο Ψυχάλη για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης!

Τον Μάριο Ψυχάλη επέλεξαν να στηρίξουν στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, η Μαρίνα Πατούλη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΟΙ για τη Λυκόβρυση-Πεύκη», που έλαβε ποσοστό 16,25%, και ο ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δημιουργία» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Ιωάννου, που έλαβε ποσοστό 2,96%, στέλνοντας, ταυτόχρονα, μήνυμα ενότητας για την επόμενη μέρα στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.
Η στήριξη της Μαρίνας Πατούλη στον Μάριο Ψυχάλη
Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η κ. Πατούλη εκφράζει δημόσια την στήριξή της στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «δήμος Μπροστά+», καταδικάζοντας, παράλληλα, όπως αναφέρει, «κομματικές τακτικές και προσχώματα που υπονομεύουν και χειραγωγούν τη λαϊκή ετυμηγορία». Στο μήνυμά της, η επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένοι για τη Λυκόβρυση – Πεύκη», που κατετάγη στην τρίτη θέση κατά τον πρώτο γύρο, αναφέρει:

«ΕΝΩΜΕΝΟΙ» για να πάει ο «δήμος ΜΠΡΟΣΤΑ+»
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης η παράταξη Ενωμένοι για τη Λυκόβρυση- Πεύκη πρεσβεύουμε ότι ο Δήμος μας την επόμενη πενταετία πρέπει να ακολουθήσει πορεία ανάπτυξης και προόδου.
Καταδικάζουμε κομματικές τακτικές και προσχώματα που υπονομεύουν και χειραγωγούν τη λαϊκή ετυμηγορία και θέτουν σε κίνδυνο την αυτονομία και το αυτοδιοίκητο του Δήμου.
Με μοναδικό κριτήριο το όφελος του ενιαίου Δήμου και συνεκτιμώντας τη σύγκλιση των προγραμματικών μας θέσεων, το ήθος και την ευπρέπεια στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, την αδιαμφισβήτητη γνώση των προβλημάτων του Δήμου και τη δημοκρατική φιλοσοφία, συστρατευόμαστε στο κρίσιμο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μάριος Ψυχάλης, επικεφαλής της παράταξης «δήμος ΜΠΡΟΣΤΑ+».
Καλούμε τους συνδημότες που μας στήριξαν με τη ψήφο τους, να προσέλθουν στην κάλπη με αίσθημα ευθύνης για το μέλλον του Δήμου μας, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.
«Ενωμένοι» σαν μια γροθιά προστατεύουμε το Δήμο μας και διασφαλίζουμε το μέλλον του».

Η στήριξη του Παναγιώτη Ιωάννου στον Μάριο Ψυχάλη
Με την υποψηφιότητα του Μάριου Ψυχάλη για την εκλογή του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής, 15 Οκτωβρίου, συντάσσεται και ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δημιουργία» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Ιωάννου, που έλαβε ποσοστό 2,96%. Αυτή είναι η δεύτερη επίσημη στήριξη από υποψήφιο στον Δήμο των Βορείων Προαστίων, η οποία μάλιστα προηγήθηκε χρονικά της αντίστοιχης ανακοίνωσης της Μαρίνας Πατούλη, εκφράζοντας αμφότεροι την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Μάριου Ψυχάλη για την διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ο Παναγιώτης Ιωάννου εξέφρασε την στενοχώρια του για το εκλογικό αποτέλεσμα, που τον θέτει εκτός δημοτικού συμβουλίου, ωστόσο, δήλωσε πως θα παραμείνει ενεργός στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της πόλης. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους δημότες που στήριξαν την προσπάθεια της παράταξης «Νέα Δημιουργία» και εξέφρασε την στήριξή του στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «δήμος Μπροστά+», Μάριο Ψυχάλη, τον οποίο ανέφερε ως τον καταλληλότερο να διοικήσει την πόλη την επόμενη πενταετία. Τόνισε δε πως αυτή είναι ομόφωνη απόφαση που ελήφθη από τα συλλογικά όργανα της παράταξης.
Αναλυτικά, η δήλωση του Παναγιώτη Ιωάννου:
Αγαπητοί συμπολίτες,

Η ζωή είναι ένα ταξίδι γεμάτο στιγμές, άλλοτε ευχάριστες, άλλοτε στενόχωρες, που όμως είναι αυτές που δίνουν την γοητεία και διαμορφώνουν τον χαρακτήρα του καθένα από εμάς.
Ασφαλώς το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών τόσο για την παράταξη «Νέα Δημιουργία», όσο και για εμένα προσωπικά ήταν απογοητευτικό και σίγουρα μη αναμενόμενο. Σε όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου αγωνιστήκαμε με εντιμότητα και σεβασμό σε όλους τους συνυποψηφίους μας, παρουσιάζοντας με κάθε τρόπο το πρόγραμμά μας για την πόλη.
Οι θέσεις μας τέθηκαν στην κρίση των δημοτών μας. Οφείλουμε να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα και να συγχαρούμε όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους, ανταμείβοντας την προσπάθειά μας, έστω κι αν αυτό δεν ήταν αρκετό, ώστε η παράταξή μας να εκλέξει εκπρόσωπο στο νέο δημοτικό συμβούλιο.
Όλα αυτά τα χρόνια βρέθηκα στην πρώτη γραμμή, δίνοντας όλο μου το «είναι» για να προσφέρω στην πόλη που αγαπώ και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για να την δω να προοδεύει.
Αυτό θα κάνω και τώρα, έστω και μακριά από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.
Η προσφορά, άλλωστε, δεν περιορίζεται μέσα σε μία αίθουσα. Δεν καθορίζεται από αξιώματα και θέσεις ευθύνης.
Θα εξακολουθήσω να είμαι δίπλα στην κοινωνία, δίπλα σε όλους σας.
Στη ζωή υπάρχει πάντα η επόμενη ημέρα και, μάλιστα, για τη Λυκόβρυση και την Πεύκη, η μέρα αυτή είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Oφείλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος απέναντί σας για τον ποιον από τους δύο υποψηφίους δημάρχους η παράταξη «Νέα Δημιουργία» και εγώ θα στηρίξουμε στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 15 Οκτωβρίου.
Σε αυτή την εκλογική διαδικασία στηρίζω τον υποψήφιο δήμαρχο Μάριο Ψυχάλη και την παράταξη «δήμος Μπροστά+». Γνωρίζω τον Μάριο από όταν ήταν παιδί και, πραγματικά, θεωρώ ότι είναι ο καταλληλότερος για να διοικήσει τον Δήμο μας την επόμενη πενταετία.
Αγαπά την πόλη, γνωρίζει κάθε κύτταρό της και έχει αποδεδειγμένη διάθεση να προσφέρει. Παράλληλα, σε αυτό το ρόλο που θα κληθεί να αναλάβει, δεν είναι μόνος. Έχει στο πλευρό του άξιους συνεργάτες, οι οποίοι μπορούν να φέρουν την απαραίτητη αλλαγή στην πόλη μας.
Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη ομόφωνα από τα μέλη της «Νέας Δημιουργίας», που παραβρέθηκαν σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης.
Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να σας καλέσω να προσέλθετε στις κάλπες την Κυριακή και να επενδύσετε την ψήφο σας στο μέλλον της πόλης μας, αφήνοντας στην άκρη την όποια κομματική σας «ταυτότητα».
Επίσης, θέλω να επισημάνω ότι η αποχή δεν είναι λύση, ούτε διαμαρτυρία.
Οι κοινωνίες προχωρούν μόνο από όσους αποφασίζουν να είναι ενεργοί πολίτες.
Σας ευχαριστώ για το όμορφο ταξίδι έως σήμερα και σας εύχομαι καλή ψήφο.
Μεεκτίμηση
Παναγιώτης Ιωάννου
Επικεφαλής «Νέα Δημιουργία»

Βασίλης Φουρτούνης

Recent Posts

Δήμος Αθηναίων: Σαρωτικές αλλαγές στη Δημοτική Αστυνομία

Ο Δήμος Αθηναίων προχωρά σε σαρωτικές αλλαγές στη δημοτική αστυνομία, σε συνέχεια της εξάρθρωσης του…

1 ώρα ago

Οι τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2024 που ανακοινώνονται πιθανότατα στις 29 Ιουλίου

Τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου με την πιθανότερη ημερομηνία να είναι τη Δευτέρα 29 Ιουλίου,…

4 ώρες ago

Ο πρόεδρος Μπάιντεν αποχωρεί από την προεδρική κούρσα και υποστηρίζει την Κάμαλα Χάρις

Κάτω από το βάρος αυξανόμενων πιέσεων και όντας αντιμέτωπος με ολοένα ευρύτερη αμφισβήτηση εξαιτίας των…

10 ώρες ago

Τομέας Παιδείας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασαν τα 100 τα άρθρα του νόμου Κεραμέως που τροποποίησε ο κ. Πιερρακάκης

Δεύτερη φορά ο ίδιος υπουργός παιδείας φέρνει προς τροποποίηση άρθρα του νόμου Κεραμέως του 2022,…

11 ώρες ago

Μεσολόγγι – Όλγα Δασκαλή: Χτίστε με πέτρα, αφήστε τα άχυρα. Οχυρωθείτε κ. Δήμαρχε και διοικήστε με διαφάνεια, σοβαρότητα και ουσία

«Ενώ θα έπρεπε να συζητάμε θέματα ουσίας όπως το νομοσχέδιο για τον τουρισμό, την ενίσχυση…

12 ώρες ago

Formula 1 – Hungarian GP: Πρώτη νίκη του Όσκαρ Πιάστρι – Η McLaren τα έκανε θάλασσα με τους οδηγούς της

Με μια απίστευτη εμφάνισή της η McLaren κατάφερε να πετύχει το απόλυτο στο Grand Prix…

23 ώρες ago