Μεγάλη συγκέντρωση του Σίμου Ρούσσου στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου [Φωτο]

0

Με πολύ κόσμου, ουσιαστικό πολιτικό λόγο αλλά και παλμό υλοποιήθηκε απόψε η προεκλογική συγκέντρωση του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου.
Η παρουσία εκατοντάδων πολιτών έδειξε, όπως είπε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, ότι «το μήνυμα για ψήφο στην “Αντίσταση με τους Πολίτες” από την πρώτη Κυριακή έχει συνεπάρει τους κατοίκους της πόλης», αλλά και ότι «η 9χρονη σχεδόν διαδρομή άξιζε τον κόπο».
Ο κ. Ρούσσος αναφέρθηκε συνοπτικά σε όλα όσα έχουν γίνει στο Χαλάνδρι αυτά τα εννέα χρόνια σε επίπεδο υποδομών, επίλυσης χρόνιων προβλημάτων, διαχείρισης του δημόσιου χώρου και προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος, σημειώνοντας: «Νιώθω συγκίνηση και περηφάνια γιατί μπορούμε απόψε να σταθούμε μπροστά σας και να σας πούμε ότι δεν σας προδώσαμε. Ότι κρατήσαμε το λόγο μας. Ότι υλοποιήσαμε το πρόγραμμά μας, ότι δώσαμε νέα πνοή στο Χαλάνδρι. Αποδείξαμε ότι μπορούμε!».
Αναφορικά με το πρόγραμμα της επόμενης περιόδου τόνισε: «Την Κυριακή δεν ζητάμε ψήφο εμπιστοσύνης για όσα κάναμε, αλλά και ψήφο ελπίδας για όσα θα κάνουμε την επόμενη 5ετία.
Για να ολοκληρώσουμε την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης με το νέο έργο στην περιοχή του Πατήματος.
Για να προωθήσουμε ακόμα περισσότερο την ανακύκλωση και τη διαλογή στην πηγή με ένα ολοκληρωμένο σύστημα αξιοποίησης των απορριμμάτων, σε δικούς μας αδειοδοτημένους, σύγχρονους και ασφαλείς χώρους.
Για να συνεχιστεί η πλήρης κάλυψη των παιδιών της πόλης και με νέους παιδικούς σταθμούς στα ακίνητα που απέκτησε ο δήμος γι΄ αυτό το σκοπό, μετά από 30 χρόνια.
Για να ολοκληρώσουμε το νέο κτήριο, τοπόσημο της πόλης που θα στεγάσει το δημαρχείο, το θέατρο και το υπόγειο πάρκινγκ που τόσο έχουμε ανάγκη.
Για να εφαρμόσουμε το σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, τις 6 μεγάλες αναπλάσεις που θα δώσουν χώρο στον πεζό, τον ανάπηρο, το εμποδιζόμενο άτομο, τον ηλικιωμένο.
Για να ολοκληρώσουμε την Πράξη Εφαρμογής του «Πεύκο Πολίτη» με δικαιοσύνη, ισοτιμία και περιβαλλοντική ευθύνη.
Για να υλοποιήσουμε το σχέδιο ανάδειξης των μονοπατιών της Ρεματιάς, σχέδιο που ήδη υποβάλλαμε στο υπουργείο Περιβάλλοντος.
Για να αλλάξουμε πλήρως τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης με νέες λάμπες
LED, έργο που έχει ήδη δημοπρατηθεί και είναι στο τελικό στάδιο εγκρίσεων», είπε ο Σίμος Ρούσσος και έκλεισε την ομιλία του, θέτοντας το διακύβευμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου

Σχετικά με το Το διακύβευμα των εκλογών τόνισε ο κ. Ρούσσος: «Το Χαλάνδρι μεγαλώνει και αναπτύσσεται και γι’ αυτό έχει σημασία ποιος θα διαχειριστεί αυτή την τεράστια αναπτυξιακή ευκαιρία. Θα αποκτήσει επιτέλους η πόλη τα σχολεία, τα πάρκα, τους παιδικούς σταθμούς που χρειάζεται στις υπό ένταξη στο Σχέδιο Πόλης περιοχές ή θα αποτελέσουν βορά στη στυγνή οικονομική εκμετάλλευση επιβαρύνοντας περισσότερο το περιβάλλον; Την Κυριακή ψηφίζουμε για να μην επιτρέψουμε στο παλαιό καθεστώς να επιστρέψει στη διοίκηση της πόλης. Για να μην γυρίσουμε πίσω στην εποχή της απαξίωσης, της αδιαφάνειας και της εγκατάλειψης. Την Κυριακή γυρίζουμε την πλάτη στη μεταπολιτική, τη λατρεία του θεαθήναι, στα φληναφήματα και το lifestyle. Δεν θα τους αφήσουμε να ποδοπατήσουν ό,τι έχει αρχίσει να ανθίζει στην πόλη μας. Την Κυριακή ψηφίζουμε “Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου”. Δίνουμε νέα πνοή στην πόλη και τη ζωή μας! Τώρα πια το ξέρουμε ότι μπορούμε. Το αποδείξαμε. Τη Κυριακή η νίκη θα ναι μεγάλη και θα ‘ναι δική μας».

Δείτε φωτογραφικό υλικό του www.fourtounis.gr από τη συγκέντρωση

Share.

Comments are closed.