Μεγαλειώδης η προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη  στην πλατεία Γέρακα {Φωτο]

0

Πλημμύρισε η πλατεία Γέρακα από τους χιλιάδες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη.
Ο Χρήστος Αηδόνης φανερά συγκινημένος από τη θερμή υποδοχή και την πρωτοφανή ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας και πλαισιωμένος από τους 153 υποψηφίους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους, μίλησε για το σχέδιο του Συνδυασμού «Έξυπνη και Ανθρώπινη Πόλη» για να φύγει το σκοτεινό σύννεφο που κρατά την πόλη πίσω, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Ο υποψήφιος και αυριανός Δήμαρχος αναφέρθηκε στα ψέματα της απερχόμενης Διοίκησης για όλα όσα πονούν τον Δήμο στο σύνολό του όπως αποχέτευση, πεζοδρόμια, ασφαλτοστρώσεις, πολεοδομικό, αναπλάσεις, πολιτική προστασία, και πολλά άλλα.
Ο Χρήστος Αηδόνης μίλησε για τους βασικούς άξονες της πολιτικής του και την πρόθεσή του να φέρει στο προσκήνιο τον Δημότη και τις ανάγκες του, και όχι τον Δήμαρχο. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους μεγάλους στόχους για να βγει ο Δήμος από το τέλμα και να γίνει ένας φωτεινός Δήμος εξωστρέφειας και ανάπτυξης, με σοβαρά έργα υποδομών και σύγχρονες υπηρεσίες, αξιοποιώντας όλα τα απαραίτητα χρηματοδοτικά εργαλεία, προκειμένου να μην υπάρχουν πια γειτονιές πολλών ταχυτήτων.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος σημείωσε πως θα αλλάξει ο τρόπος που ο Δήμος συναλλάσσεται με τον Δημότη. Ενδεικτικά ανέφερε πως θα δημιουργηθεί η Γραμμή και το Γραφείο Δημότη έτσι ώστε οι πολίτες να εξυπηρετούνται γρήγορα και αποτελεσματικά.
Ο Χρήστος Αηδόνης έκλεισε την ομιλία του με προσωπικές αναφορές και με τη δέσμευσή του για το μετασχηματισμό του Δήμου Παλλήνης σε ένα πρότυπο προάστιο:
«Στέκομαι με ειλικρίνεια και αγάπη για εσάς και τον τόπο μας.
Δώστε μου τη δύναμη να τα αλλάξω όλα.
Δώστε μου τη δύναμη να ξεκινήσω μαζί σας να μεταμορφώνω τις γειτονιές μας.
Δώστε μου τη δύναμη να κάνω τον Δήμο Παλλήνης, ένα Δήμο Πρότυπο όπου η διαβίωσή του θα ανταγωνίζεται τα ευρωπαϊκά πρότυπα.
Δώστε μου τη δύναμη να ενώσω τη δύναμη του καθενός ξεχωριστά και να φτιάξουμε όλοι μαζί το μέλλον μας όπως το επιθυμούμε.
Δώστε μου τη δύναμη να δώσω δύναμη στη φωνή του Δημότη.
Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για να αποκτήσουμε όλοι μαζί τη δύναμη και τις ευκαιρίες που μας πήραν.
Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για να Αλλάξουμε Σελίδα στην πόλη μας.
Όλοι μαζί! Δυνατά

Μετά το πέρας της ομιλίας πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των 153 υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

Share.

Comments are closed.