Μεσολόγγι: «Φαίνεται ανέβασε την ασφάλεια της κρεατομηχανής» λέει ο πατέρας του κρεοπώλη, για το φρικτό δυστύχημα στο Μεσολόγγι

0

Για την αδιανόητη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Μεσολόγγι, το βράδυ της Παρασκευής, μίλησε ο πατέρας του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου, σημειώνοντας πως η 50χρονη «φαίνεται πως ανέβασε τον διακόπτη της κρεατομηχανής».
«Με πήρε τηλέφωνο ο γιος μου και μου είπε ότι η κοπέλα έπεσε μέσα στο ζυμωτήριο. Πρόκειται για τον αναδευτήρα που ανακατεύει τα κρέατα, το υλικό για τα λουκάνικα. Έχει διακόπτη ασφαλείας, έχει γενικό. Πρέπει να κατεβάσεις τον γενικό και μετά να πατήσεις τον διακόπτη», είπε συντετριμμένος ο πατέρας του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου.
«Πάντα κατεβάζουμε την ασφάλεια για όλα τα μηχανήματα. Αυτό το μηχάνημα δουλεύει δύο φορές την εβδομάδα. Ήταν κατεβασμένη η ασφάλεια, αλλά φαίνεται πως η κοπέλα την ανέβασε για να μπορέσει να το γυρίσει από την άλλη μεριά για να μην μπει μέσα το χέρι της. Και προφανώς, άθελά της πάτησε το κουμπί και έγινε αυτό που έγινε», τόνισε.
Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 50χρονη γυναίκα πήγε να καθαρίσει μία κρεατομηχανή σε κρεοπωλείο και για άγνωστο λόγο, πιάστηκαν τα μαλλιά της και διαμελίστηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της.

Share.

Comments are closed.