Βριλήσσια: Μεγάλη προσέλευση πολιτών στην παρουσίαση του προγράμματος αλλά και του ψηφοδελτίου του Γιάννη Πισιμίση [Φωτο – Βίντεο]

0

Εκατοντάδες πολίτες των Βριλησσίων ανταποκρίθηκαν την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Πισιμίση και έδωσαν μαζικό «παρών» στην παρουσίαση του προγράμματος αλλά και των υποψηφίων του συνδυασμού του «Συνεργασία- Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» που πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο της οδού Γράμμου.
Παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού του ο Γιάννης Πισιμίσης τόνισε: «Έχουμε μετά από πολλά χρόνια την ευκαιρία να δώσουμε στην πόλη μας μια νέα ισχυρή προοπτική, αυτή που αξίζει στα Βριλήσσια, αυτή που αξίζει σε όλους μας. Στις 8 Οκτωβρίου μαζί αλλάζουμε τα Βριλήσσια». Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος στο επίπεδο της καθαριότητας αλλά και του οδικού δικτύου στην πόλη και εξαπέλυσε επίθεση στην διοίκηση που εδώ και εννέα χρόνια δεν έχει κάνει όσα θα έπρεπε σε αυτούς τους δύο τομείς. Ο Γιάννης Πισιμίσης παρουσίασε και το πρόγραμμα του για τις υποδομές και τα μεγάλα έργα που είναι ανάγκη να γίνουν στα Βριλήσσια την επόμενη πενταετία.
Στο τέλος της παρουσίασης του προγράμματός του, έκανε και την παρουσίαση των 73 μελών του ψηφοδελτίου του, καλώντας έναν – έναν τους υποψήφιους του συνδυασμού του να ανέβουν στην εξέδρα.


Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης

Δείτε φωτογραφικό υλικό του www.fourtounis.gr από την εκδήλωση Βριλήσσια

Share.

Comments are closed.