Μάκης Γιομπαζολιάς*: Οι καταστροφές και οι εκλογές

0

Δεν είναι σωστό, να συγχέουμε τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές και πλημμύρες, που αφαίρεσαν ζωές και κατέκαψαν, κατέπνιξαν και κατέστρεψαν περιουσίες, δάση και καλλιέργειες, με τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τις σχετικές θεμιτές επιδιώξεις των υποψηφίων. Πολύ περισσότερο να εκμεταλλευόμαστε κάποιοι υποψήφιοι τα τραγικά που συνέβησαν, για να πλήξουμε αντιπάλους και να ενισχύσουμε εαυτούς. 

Η Δικαιοσύνη ερευνά, θα κρίνει και θα αποδώσει ευθύνες όπου αυτές υπάρχουν. Και η Πολιτεία οφείλει να ελέγξει, να ερευνήσει και να αποδώσει ευθύνες, από την δική της πλευρά, για έργα που έγιναν ή δεν έγιναν ή πλημμελώς έγιναν. Για επίσης πλημμέλειες στις διαδικασίες και ενέργειες πρόληψης, αντιμετώπισης, αποκατάστασης και αποζημίωσης. Και για όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν προσεχώς, για να μην έχουμε ξανά στο μέλλον τέτοια τραγικά γεγονότα. 

Πολιτικές ευθύνες, ad hoc και εξ αντικειμένου, υπάρχουν σε ολόκληρη την κρατική πυραμίδα. Και πρέπει να αναληφθούν. Δεν είναι όμως δουλειά των υποψηφίων, να καταδικάζουν αψήφιστα χάριν πολιτικής δεκαρολογίας και με συμπεριφορές τυμβωρυχίας

Δουλειά των υποψηφίων είναι να διαπιστώνουν προβλήματα και ανάγκες και να συμβάλουν, είτε εκλεγούν είτε όχι, με τους συνδυασμούς τους, στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των προβλημάτων και αναγκών αυτών στο μέλλον. 

Με αυτήν την λογική  και η σεμνή υποψηφιότητα του έμπειρου δημοσιογράφου, νομικού και αυτοδιοικητικού Μάκη Γιομπαζολιά, ως περιφερειακού συμβούλου Αττικής ,στον Κεντρικό Τομέα Αθήνας, με τον συνδυασμό “Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση” του Γιάννη Σγουρού

Ο Μάκης Γιομπαζολιάς (που στο ψηφοδέλτιο αναφέρεται ως Γιομπαζολιάς Γεράσιμος (Μάκης ) θέλει να προσφέρει για μια Αττική ασφαλή, καθαρή, της εργώδους ανάπτυξης, του πολιτισμού, της κοινωνικής συνοχής και της καθημερινής φροντίδας για τους πολίτες. 

Οι Δήμοι του Κεντρικού Τομέα Αττικής είναι οκτώ :  Αθήνα, Βύρωνας, Γαλάτσι, Δάφνη-Υμηττός, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Καισαριανή και Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα. 

Κεντρικό σύνθημα του συνδυασμού: Ψήφισε για τον τόπο σου και όχι για το κόμμα σου

Και ο Μάκης προσθέτει : Τα κόμματα και το Κράτος πρέπει να υπηρετούν τους πολίτες και όχι το αντίστροφο.

Share.

Comments are closed.