«Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023» – Μάνος Κρανίδης: Ώρα για στήριξη – Ουσιαστική πολιτική προστασία- Ανάγκη για κρίσιμες υποδομές

0

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την πατρίδα μας, που δοκιμάζεται από τις φυσικές καταστροφές, ο συνδυασμός «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023» βρίσκεται δίπλα στους πληγέντες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, εκφράζοντας την συμπαράσταση μας αλλά και την οδύνη μας για τους αδικοχαμένους συμπολίτες μας. Συγκεντρώνουμε εμφιαλωμένα νερά και χυμούς, τρόφιμα μακράς διάρκειας, κονσέρβες, είδη ατομικής υγιεινής και είδη πρώτης ανάγκης, παυσίπονα και λοιπά φαρμακευτικά είδη, τα οποία θα αποσταλούν άμεσα στις πληγείσες περιοχές. Όποιος συμπολίτης μας επιθυμεί να προσφέρει, μπορεί να προσέρχεται στο εκλογικό κέντρο μας (Θουκυδίδου 9 και Σωκράτους 12, Χαλάνδρι) σήμερα Τρίτη 12/9, την Τετάρτη 13/9 και την Πέμπτη 14/9 και ώρες 10:00-13:00 και 18:00-21:00. Σε τέτοιες στιγμές δεν υπάρχουν παρατάξεις και ανταγωνισμοί, παρά μόνο αλληλεγγύη στην πράξη.
Μονάχα με την ευρεία συνεργασία θα μπορέσει ο τόπος μας να ορθοποδήσει και να αντιμετωπίσει επαρκώς τις όποιες δυσκολίες προκύπτουν. Παράλληλα, παίρνοντας μαθήματα από τέτοιου είδους φυσικές καταστροφές, οφείλουμε να αναβαθμίσουμε και να θωρακίσουμε τις υποδομές στο Χαλάνδρι, στην πόλη μας: Να επεκτείνουμε τα αντιπλημμυρικά έργα όμβριών και να αντιμετωπίζουμε καλύτερα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια τα όμβρια ύδατα. Επίσης, με δεδομένη την έναρξη της σχολικής χρονιάς, βαρύτητα θα πρέπει να δοθεί στις δημόσιες κτιριακές υποδομές και ιδιαίτερα στις σχολικές μονάδες που φιλοξενούν τα παιδιά μας, τις μελλοντικές γενιές. Απαιτείται τεχνικός και αντισεισμικός έλεγχος, καθώς επίσης και επέκταση του προγράμματος επισκευής, κτηριακής ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης όλων των σχολικών μονάδων.
Η Πολιτική Προστασία και η αναβάθμιση κρίσιμων υποδομών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τον Πολιτικό Μηχανικό ΚΑΙ Υποψήφιο Δήμαρχο Μάνο Κρανίδη και τον συνδυασμό «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023». Ως δημοτική παράταξη αγωνιζόμαστε σταθερά για ένα κύριο σκοπό, την ενίσχυση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Σε αυτή τη φιλοσοφία σκοπός μας είναι η οργάνωση ενός αποτελεσματικού συστήματος πολιτικής προστασίας για όλα τα έκτακτα δύσκολα φαινόμενα και των θεμελιωδών υποδομών της πόλης. Ειδικά η πρόληψη είναι αναμφίβολα η πιο σημαντική και πρέπει ο Δήμος να εντείνει και επεκτείνει τις ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.
Το Χαλάνδρι και οι πολίτες του αξίζουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Για αυτό το σκοπό, η σοβαρή και υπεύθυνη εναλλακτική μας πρόταση διοίκησης του Δήμου στηρίζεται σε ουσιαστική δράση, γνώση, μελετημένες προτάσεις, νοοτροπία ανεξάρτητης αυτοδιοίκησης, εποικοδομητική συσπείρωση άξιων ανθρώπων, σημαντικών ανθρώπινων αξιών και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Share.

Comments are closed.