Συνάντηση υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Σπύρου Σκιαδαρέση με τον πρώην πρωθυπουργό του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου

0

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό και βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου είχε σήμερα το πρωί, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε», Σπύρος Σκιαδαρέσης. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ ο κ. Παπανδρέου αναγνωρίζοντας τη δυναμική που αναπτύσσει η παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα» δήλωσε την αμέριστη υποστήριξή του στη συλλογική προσπάθεια για την αλλαγή που έχει ανάγκη η Δυτική Ελλάδα, αλλαγή που θα οδηγήσει σε υπερβατικές αξιόπιστες πολιτικές ανάπτυξης με προοδευτικό πρόσημο, με στόχο να οδηγηθεί η περιοχή σε ένα ασφαλές και βιώσιμο μέλλον.
Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον κ. Παπανδρέου και τον διαβεβαίωσε πως όλη η ομάδα, ενωμένη, θα αγωνιστεί για μία ισχυρή και αυτόνομη Περιφέρεια που θα απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις και στις ανάγκες των πολιτών της.

Share.

Comments are closed.