Χαλάνδρι: Υποψήφιοι ο Π. Βάσιος και στελέχη του συνδυασμού του με την παράταξη «ΑΓΑΠΑΜΕ το ΧΑΛΑΝΔΡΙ» της Κρίστης Αγαπητού

0

Με τον συνδυασμό «ΑΓΑΠΑΜΕ το ΧΑΛΑΝΔΡΙ» της Κρίστης Αγαπητού θα είναι υποψήφιοι ο επικεφαλής του συνδυασμού «Χαλάνδρι Απόφαση Ευθύνης» Παναγιώτης Βάσιος και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αθανασία Καραμητσάνη καθώς και τα στελέχη του συνδυασμού Χρήστος Ματσούκας και Δημήτριος Ψύλλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Βάσιου
«Φίλες και Φίλοι, όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε και αυτό τον αγώνα!
Νοιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση που η προσπάθειά μας να κατέλθουμε ενωμένοι στις δημοτικές εκλογές του μηνός Οκτ. 2023, ευοδώθηκε σε ικανοποιητικό βαθμό και κυρίως στη βάση.
Συμμετέχουμε και οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού μας στο ψηφοδέλτιο της Κρίστη Αγαπητού, «ΑΓΑΠΑΜΕ το ΧΑΛΑΝΔΡΙ».
Παναγιώτης Βάσιος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
 Αθανασία Καραμητσάνη υποψήφια δημοτική σύμβουλος
Συμμετέχουν επίσης ως υποψήφιοι και βασικά μας μέλη  όπως ο Χρήστος Ματσούκας και ο Δημήτριος Ψύλλος
Η ενότητα χρειάζεται υπερβάσεις. Το γενικό συμφέρον προέχει από το προσωπικό. Αυτό αποτέλεσε το κριτήριο κάθε κίνησής μας τα τελευταία χρόνια. Όσο με αφορά πιστεύω ότι έκανα το καλύτερο και ο κόσμος βέβαια θα το κρίνει.
Στην πορεία προς τις εκλογές δημιουργήθηκε πλέον  μια ευρεία και μεγάλη δημοτική  παράταξη στο Χαλάνδρι που εκπροσωπεί η Κρίστη Αγαπητού.
Με αίσθημα ευθύνης καλώ τις συνδημότισσες /ες  να συμπορευτούμε όλοι μαζί. Όλα δείχνουν ότι ήρθε η ώρα ο δήμος Χαλανδρίου να γυρίσει σελίδα.
Α
ς εμπιστευτούμε  την νέα γενιά , την γενιά των παιδιών μας, την  κάθε νέα μαχόμενη γυναίκα και επιτυχημένη επιστήμονα. Και η Κρίστη αυτό εκπροσωπεί σήμερα.
Ενώνουμε τις δυνάμεις με τον συνδυασμό

Share.

Comments are closed.