Συνάντηση Χάρη Ρώμα με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, στα Τρίκαλα για την «έξυπνη πόλη»: «Μαθαίνω από τον καλύτερο»

0

Αποδέκτης μιας εξαιρετικά τιμητικής πρόσκλησης από τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου έγινε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου κι επικεφαλής του Συνδυασμού «Χαλάνδρι στο Φως», Χάρης Ρώμας
Πιο συγκεκριμένα, επισκέφτηκε τα Τρίκαλα, καλεσμένος του επί χρόνια κι εξαιρετικά επιτυχημένου  – ως Δήμαρχο Τρικκαίων –  Υπουργού. Στόχος να ενημερωθεί από κοντά για την τεχνογνωσία της «έξυπνης πόλης» αλλά και να την δει στην πράξη. Αποδέχτηκε την πρόσκληση και εκεί, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα sosial media, οραματίστηκε με τον κ. Παπαστεργίου το «έξυπνο Χαλάνδρι».
Αναλυτικά η δήλωση του Χάρη Ρώμα:
«Μαθαίνω από τον καλύτερο.
Μεγάλη τιμή για μένα η πρόσκληση του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, να επισκεφτώ τα Τρίκαλα και να μου δείξει, στον τόπο που μεγαλούργησε ως Δήμαρχος, πώς φτιάχνεται μια «έξυπνη πόλη».
Δεδομένου ότι θαυμάζω απεριόριστα αυτό τον εξαιρετικά δημιουργικό άνθρωπο, άρπαξα την ιδανική ευκαιρία για να οραματιστώ μαζί του πως μπορεί να φτιαχτεί το «
smart» Χαλάνδρι.
Είδα από κοντά το “Κέντρο Διαχείρισης και Ελέγχου της Έξυπνης Πόλης” και εντυπωσιάστηκα από τις εφαρμογές που κάνουν καλύτερη και πιο εύκολη την ζωή των δημοτών, διευκολύνουν την καθαριότητα και προωθούν λύσεις για έκτακτες περιστάσεις.
Κάναμε βόλτα με τον Δημήτρη Παπαστεργίου στην πόλη του, ώστε να μου δείξει τα καινούρια πλατώματα στις όχθες του ποταμού Ληθαίου, όπου κάνουν πλέον τον περίπατό τους σε ευρωπαϊκά πρότυπα οι πολίτες, ποδηλατούν με άνεση, ενώ υπάρχει ασφάλεια για τους τυφλούς συνανθρώπους μας που ζουν στα Τρίκαλα με ολοκληρωμένο τρόπο κι όχι με αποσπασματικές «οδεύσεις τυφλών». Μιλώντας μαζί τους διαπιστώσαμε ότι απολαμβάνουν μια αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής.
Χάρηκα ειλικρινά για την αγάπη και την αναγνώριση που απολαμβάνει από τους συντοπίτες του και, καθώς είναι εξαιρετικά ευγενής, ο Υπουργός μου είπε ότι κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την δική μου πορεία στην πολιτική.
Στο τέλος μου επιφύλαξε το καλύτερο δώρο, λέγοντάς μου ότι θα είναι σύμβουλος και μέντοράς μου σε όλα τα επόμενα πολιτικά μου βήματα.
Είμαι πραγματικά τυχερός
!».

Share.

Comments are closed.