Αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ από την υποψηφιότητα Κασσελάκη -Απών από το Συνέδριο ο Τσίπρας

0

Με ένα βίντεο στα social media το οποίο θα διανείμει και στα μέσα ενημέρωσης, ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να παρουσιάσει απόψε την υποψηφιότητά του για την προεδρία στο ΣΥΡΙΖΑ.
Θα είναι ο πέμπτος διεκδικητής της ηγεσίας και ήδη στο παρασκήνιο συντελούνται έντονες διεργασίες και ανακατατάξεις.
Από την περασμένη Τρίτη 22/8/2023 σας είχαμε ενημερώσει για την υποψηφιότητά του Στέφανου Κασσελάκη έχει αρχίσει ένα μπαράζ αναρτήσεων στο facebook τον ίδιο να επανέρχεται το Σαββατοκύριακο με νέα δημοσίευση που ουσιαστικά προανήγγειλε την επισημοποίηση των αποφάσεών του.

Στην τελευταία ανάρτησή του υπερτονίζει την αποδοχή που έτυχε από τους ακόλουθούς του στα social media η πολιτική πλατφόρμα που κατέθεσε δημόσια για την Ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο πλαίσιο της άμεσης επικοινωνίας που έχει επιλέξει να έχει με τους ακόλουθούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανοίγει διάλογο μαζί τους δεσμευόμενος με νόημα ότι τις εκατοντάδες παρατηρήσεις και προτάσεις «θα τις δείτε σύντομα να εντάσσονται στο σχέδιό μας».
Πάντως είναι αποδεκτό ότι η νέα υποψηφιότητα στο ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα ώθηση στην έως τώρα ομολογουμένως υποτονική προεκλογική κούρσα και αναθερμαίνει το ενδιαφέρον μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία.
Επιπλέον αυξάνεται η πίεση και το άγχος των μέχρι τώρα υποψηφίων, δεδομένου ότι ανατρέπονται οι βεβαιότητες που είχαν διαμορφωθεί στα επιτελεία των υποψηφίων αλλά και στα μέσα ενημέρωσης πολλά από τα οποία είχαν ήδη δείξει τις προτιμήσεις τους σε συγκεκριμένους υποψηφίους.
Πάντως το βέβαιο είναι ότι γίνεται χαμός στο twitter μετά την μελλούμενη υποψηφιότητα Κασσελάκη.

Μερικές ενδεικτικές αναρτήσεις

΅

Share.

Comments are closed.