Νίκος Ξυδάκης: Ο Μπελέρης δεν είναι ένας αθώος άνθρωπος, έχει ιστορία σκοτεινή [Βίντεο]

0

Στην υπόθεση κράτησης του Φρέντι Μπελέρη από τις αλβανικές αρχές αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, το πρωί της Δευτέρας, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝίκος Ξυδάκης.
Ο κ. Ξυδάκης είπε χαρακτηριστικά σε εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ με τους Κώστα Παπαχλιμίντζος και Χριστίνα Βίδου: «Η Αθήνα και τα Τίρανα ξέρουν τον ρόλο του Μπελέρη. Δεν είναι ένας αθώος άνθρωπος, έχει ιστορία πολιτική και έχει ιστορία σκοτεινή. Θα έπρεπε να έχει καθαρίσει αυτή η ιστορία πολλούς μήνες πριν. Και να μην φτάσει να γίνει διπλωματικό αγκάθι στις όχι τόσο καλές σχέσεις Αθήνας και Τιράνων».
Τι ήθελε άραγε να πει με αυτό ο κ. Ξυδάκης; Ως πρώην αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και ως υπεύθυνος πολιτικός, μήπως πρέπει να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες για τα συμβαίνοντα εκεί, ώστε και αυτοί να έχουν πλήρη εικόνα. Τα μισόλογα δεν χαρακτηρίζουν υπεύθυνο πολιτικό, ούτε αριστερό.
Υπενθυμίζεται ότι το ειδικό δικαστήριο για την πάταξη της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος των Τιράνων απέρριψε σήμερα το νέο αίτημα των δικηγόρων του δημάρχου Χειμάρρας κ. Φρέντι Μπελέρη για αντικατάσταση της προφυλάκισης του με άλλα περιοριστικά μέτρα, ώστε να του δοθεί η δυνατότητα να ορκιστεί και να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του ως δήμαρχος Χειμάρας.

Δείτε το συγκεκριμένο βίντεο της ΕΡΤ, με τις δηλώσεις Ξυδάκη

Share.

Comments are closed.