Περιφέρεια Πελοποννήσου: Πιέσεις σε Νίκα για να στηρίξει ανοιχτά τον Πτωχό

0

Ο «γαλάζιος» υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, επιλογή του Αντώνη Σαμαρά που την έκανε δεκτή το Μαξίμου «κόβοντας» τον νυν περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα αναγνωρισιμότητας σε νομούς όπως στην Αργολίδα και την Κορινθία.
Ήδη η Νέα Δημοκρατία και ο Γραμματέας του κόμματος και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλο Μαρινάκη σχεδιάζει ολόκληρο πακέτο παρεμβάσεων και πρόγραμμα επισκέψεων κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών στην περιοχή, ώστε να ενισχυθεί η υποψηφιότητα Πτωχού, όμως πολλοί εκτιμούν ότι ούτε και αυτό αρκεί!
Στην προσπάθεια του κόμματος, ώστε να αντιστραφεί το κλίμα, ανώτερα στελέχη της ΝΔ, που πρόσκεινται στον Αντώνη Σαμαρά, έχουν ζητήσει από το Μαξίμου να πιέσει τον νυν Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα να στρατευτεί υπέρ του Δημήτρη Πτωχού.
Όμως αυτός σύμφωνα με όσα διαρρέονται, παραδίδοντας μαθήματα ήθους, επιμένει στην αυστηρή ουδετερότητα τόσο του ιδίου, όσο και της περιφέρειας Πελοποννήσου, τονίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι «Εγώ δεν θα γίνω Πατούλης, δεν θα ξεφτιλιστώ».

Share.

Comments are closed.