Ανακοίνωση Bad Blue Boys προς τους οπαδούς, για τον αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ και η ανακοίνωση της κροατικής αστυνομίας

0

Μια εβδομάδα μετά τα θλιβερά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που κατέληξαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Bad Blue Boys εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με τον αυριανό αγώνα της ομάδας τους με την ΑΕΚ.
Στην ανακοίνωση, οι Bad Blue Boys παροτρύνουν όλους τους οπαδούς που θα βρεθούν στο γήπεδο για να «διοχετεύσουν τον θυμό τους σε 90λεπτη στήριξη της ομάδας και των παικτών της Ντιναμό».
Επίσης, σημειώνουν στο γήπεδο θα δέχονται δωρεές για τους Κροάτες χούλιγκαν, που προφυλακίστηκαν για τα αιματηρά επεισόδια στη έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, Opap Arena.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Bad Blue Boys:
«Δεδομένων των συνθηκών που είναι γνωστές σε όλους, αποφασίσαμε να αναβάλουμε την προγραμματισμένη χορογραφία στον αυριανό αγώνα μέχρι να επιστρέψουν τα αδέρφια μας.
Ο Βορράς βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του και θέλουμε να καλέσουμε όλους τους οπαδούς της Ντιναμό από όλες τις κερκίδες σε ενότητα και αλληλεγγύη, που πολλές φορές μας έβγαλε από δύσκολες καταστάσεις και μας οδήγησε στις μεγαλύτερες νίκες.
Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας για τον σύλλογό μας και θέλουμε να διοχετεύσουμε τον πόνο, τον θυμό και την απογοήτευση που νιώθουμε σε 90 λεπτά υποστήριξης του συλλόγου μας και των παικτών για να πετύχουμε τη νίκη στο γήπεδο. Ως φίλαθλοι, πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μην υποφέρει ο σύλλογος εξαιτίας αυτής της κατάστασης!
Γύρω από το γήπεδο, καθώς και στον ίδιο τον αγώνα, θα συγκεντρωθούν δωρεές στα μπλε κουτιά μας για να βοηθήσουμε τους φυλακισμένους αδελφούς μας και όλοι όσοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπορούν να πληρώσουν δωρεές σε λογαριασμό
».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 》B A D B L U E B O Y S《 (@badblueboysultras)


Η ανακοίνωση της κροατικής αστυνομίας για τον αγώνα
Σημειώνεται, πως ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League και η αστυνομία του Ζάγκρεμπ είναι επί… ποδός για να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Κροάτικη αστυνομία «Η αναμέτρηση αυτή έχει χαρακτηριστεί αγώνας υψηλού κινδύνου, και αναλόγως η αστυνομία θα λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας με επαρκή αριθμό αστυνομικών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση ΕΔΩ, στα κροατικά.

Share.

Comments are closed.