Ο Νίκος Πράσσος και η παράταξή του διεκδικούν τη δημαρχία του Χαλανδρίου

0

Mε ανακοίνωσή του στα social media, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Πράσσος ανακοίνωσε ότι η Κίνηση Πολιτών «Μένω Χαλάνδρι» θα συμμετάσχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του: «Το “Μένω στο Χαλάνδρι” δεν είναι απλώς μια δημοτική παράταξη. Είμαι περήφανος γιατί αποτελεί τη συνάντηση διαφορετικών παρατάξεων και ανθρώπων που έχουμε ένα κοινό όραμα για την Πόλη μας. Σκοπός μας εξαρχής- και νομίζω πως το καταφέραμε-ήταν να ενώσουμε δυνάμεις, χωρίς πολιτικά πιστοποιητικά, αλλά με γνώμονα το πώς βλέπουμε το Χαλάνδρι, την πόλη που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, ζούμε, εργαζόμαστε και θέλουμε να την παραδώσουμε καλύτερη στα παιδιά μας.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Πράσσου:
«Σήμερα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το δήμο Χαλανδρίου. Το “Μένω στο Χαλάνδρι” δεν είναι απλώς μια δημοτική παράταξη. Είμαι περήφανος γιατί αποτελεί τη συνάντηση διαφορετικών παρατάξεων και ανθρώπων που έχουμε ένα κοινό όραμα για την Πόλη μας. Σκοπός μας εξαρχής- και νομίζω πως το καταφέραμε-ήταν να ενώσουμε δυνάμεις, χωρίς πολιτικά πιστοποιητικά, αλλά με γνώμονα το πώς βλέπουμε το Χαλάνδρι, την πόλη που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, ζούμε, εργαζόμαστε και θέλουμε να την παραδώσουμε καλύτερη στα παιδιά μας.
Είμαστε προοδευτικοί, ενεργοί πολίτες, που διεκδικούμε ένα Χαλάνδρι συμπεριληπτικό,, ανθρώπινο, φιλικό σε όλους τους κατοίκους, που γνωρίζουμε τη σημασία που έχει το περιβάλλον για τη ζωή μας,
Η σημερινή ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου αποτελεί το επιστέγασμα διεργασιών που κυοφορούνται εδώ και καιρό. Σε αυτή την προσπάθεια, σε αυτό το όμορφο ταξίδι σας θέλουμε συνεπιβάτες. Σας καλούμε να πλαισιώσετε την παράταξη μας. Τις προσεχείς ημέρες θα δημοσιοποιηθούν τα στελέχη του συνδυασμού και οι βασικές μας προγραμματικές προτεραιότητες.
Καλό μας αγώνα»

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner