Τα λευκά στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, για την επιλογή υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων που θα συζητηθούν

0

Το λευκό του Αλέξη Χαρίτση στην επιλογή του υποψηφίου Δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Αθηναίων, είναι αυτό που αναμένεται να συζητηθεί περισσότερο απ’ όλα, παρ’ ότι και άλλες κινήσεις έχουν τη σημασία τους.
Και τούτο γιατί ο πρώην υπουργός θεωρείται το νούμερο 2 στο στρατόπεδο της Εφης Αχτσιόγλου, που στήριξε δυνατά την υποψηφιότητα Ζαχαριάδη.
Όμως αίσθηση προκάλεσε και το λευκό των Νίκου Παππά και Διονύση Τεμπονέρα, δυο φανατικών εσωκομματικών αντιπάλων της Ομπρέλας, τα οποία και αυτά θα συζητηθούν αρκετά, γιατί έχουν τη σημασία τους!
Τέλος να επισημάνουμε ότι αίσθηση προκάλεσαν και τα στελέχη που δεν ανήκουν στην Ομπρέλα, αλλά υπερψήφισαν τον Νίκο Φίλη. Όπως ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Νίκος Μπίστης, η Σία Αναγνωστοπούλου, ο Στέφανος Τζουμάκας.

Τελικά ο Κώστας Ζαχαριάδης θα είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο της Αθήνας. Ύστερα από ψηφοφορία στην Πολιτική Γραμματεία επικράτησε με δύο ψήφους του Νίκου Φίλη, ενώ καταψηφίστηκε η υποψηφιότητα του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά.
Υπέρ της υποψηφιότητας του  Κώστα Ζαχαριάδη τάχθηκαν μεταξύ άλλων, οι γραμματείς του κόμματος Σβίγγου – Βασιλειάδης, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Γιάννης Ραγκούσης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Νάσος Ηλιόπουλος, ενώ θετικά προσκείμενη είναι και η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος, Έφη Αχτσιόγλου.

Share.

Comments are closed.