O Μανώλης Μάκαρης είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης, με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, στην Πελοπόννησος

0

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αποφάσισε τη στήριξη του Μανώλη Μάκαρη, για την Περιφέρεια  Πελοποννήσου.
Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται το αργότερο τη Δευτέρας και πλέον ο κ. Μάκαρης σε συνεργασία φυσικά με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπαίνουν στη διαδικασία συγκρότησης ψηφοδελτίων στις 5 Περιφερειακές Ενότητες και παράλληλα στην οργάνωση του προεκλογικού αγώνα, σε ένα κλίμα εντελών ιδιαίτερο για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς ως γνωστόν ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ήδη σε εσωτερική προεκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου του προέδρου.
Ο Μανώλης Μάκαρης είναι γιατρός καρδιολόγος, διευθυντής στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους (MSc Νανοϊατρικής και ΜΑ Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης).
Είναι εκλεγμένος στα ΔΣ του Σωματείου Ιατρών ΕΣΥ, του Ιατρικού Συλλόγου και του Νοσοκομείου Μεσσηνίας έχει δώσει μάχες για την προάσπιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.
Έχει μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, έχοντας διατελέσει αντιδήμαρχος Παλλήνης και στη συνέχεια ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες» στην Καλαμάτα.
Στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου έλαβε τη δεύτερη θέση πίσω από τον Αλέξη Χαρίτση και πλέον είναι πρώτος επιλαχών.

Share.

Comments are closed.