Η ΝΔ επιλέγει Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής – Συνάντηση στο Μαξίμου με Παπασταύρου-Μπρατάκο

0

Κλειδώνει σύμφωνα με πληροφορίες η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσει το θέμα της υποψηφιότητάς του στην περιφέρεια Αττικής. Ο υφυπουργός Άμυνας είχε το απόγευμα της Κυριακής 30 Ιουλίου συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό ΕπικρατείαςΣταύρο Παπασταύρου, και τον υφυπουργό παρά τω ΠρωθυπουργώΓιάννη Μπρατάκο, αμέσως μετά τις επιθεωρήσεις πυρασφάλειας σε στρατότεδα της χώρας.
Την Τρίτη, ο Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κύπρο τη Δευτέρα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital, στο εσωτερικό hw ΝΔ καταγράφεται θετικό κλίμα αυτήν τη στιγμή για μία πιθανή υποψηφιότητα του κ. Χαρδαλιά στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.
Το τσουνάμι εξελίξεων για το χρίσμα της ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής ξεκίνησε την Παρασκευή στον απόηχο της έντονης δυσαρέσκειας που προκάλεσαν στη Νέα Δημοκρατία οι εικόνες του Γιώργου Πατούλη να χορεύει σε εκδήλωση στο Ζάππειο, εν μέσω πολλαπλών μαχών στα πύρινα μέτωπα.
Πριν λίγη ώρα, παράλληλα, ένα από τα πρόσωπα που φέρονταν ως υποψήφια, για να λάβουν το “γαλάζιο” χρίσμα, ο κ. Παπανικολάου, ανακοίνωσε ότι θα “κατέβει” και πάλι στο δήμο Γλυφάδας.
“Με όλη μου την αγάπη. Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της. Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε. Για αυτά που έρχονται. Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού “Η Γλυφάδα μας”. Τα καλύτερα είναι μπροστά”, έγραψε στο Facebook.

Η συγγνώμη του Πατούλη
Η συγγνώμη που ζήτησε ο κ. Πατούλης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Πατούλης, δεν συγκίνησε Πειραιώς και Μέγαρο Μαξίμου και δεν αποδέχθηκαν την δικαιολογία ότι επρόκειτο για «μία κακή στιγμή». Η συμπεριφορά αυτή θεωρήθηκε απαράδεκτη, σημείωναν κομματικές πηγές, και μετέφεραν το μήνυμα πως τα μέλη της ΝΔ δεν μπορούν να βρίσκονται σε αναντιστοιχία με την κοινωνία και να εκ φεύγουν των αρχών της παράταξης

Ο Περιφερειάρχης Αττικής από την πρώτη στιγμή ομολόγησε ότι ήταν λάθος του ο χορός και ζήτησε συγνώμη. Μάλιστα κύκλοι του Γιώργου Πατούλη σημείωναν: «Η ενόχληση του πρωθυπουργού ήταν δικαιολογημένη. Δεν μπορεί όμως για ένα λάθος το οποίο αναγνώρισε και ζήτησε συγνώμη ο κ. Πατούλης, να τεθούν σε κίνδυνο όσα επιτεύχθηκαν και η επόμενη ημέρα της Περιφέρειας Αττικής».
Η τοποθέτηση αυτή πρέπει να διαβαστεί ότι, ανεξάρτητα από τα αν θα πάρει το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία ο Γιώργος Πατούλης ή όχι, θα είναι υποψήφιος και θα επιδιώξει την επανεκλογή του.
Σε κάθε περίπτωση, οι όποιες τελικές αποφάσεις ανήκουν στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αναμένεται να δρομολογηθούν από Δευτέρα.

Share.

Comments are closed.