Αμφίβολη η στήριξη Πατούλη από τη ΝΔ, μετά τα ζεϊμπέκικό του στο Ζάππειο

0

Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη στο Ζάππειο Μέγαρο, στην εκδήλωση για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού, μπορεί να του στερήσει το χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής;  Ο ίδιος, προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, υποστήριξε ότι ήταν «κακιά στιγμή» και παραδέχθηκε ότι ήταν «λάθος».
Φήμες λένε ότι στη ΝΔ το σκέφτονται πολύ σοβαρά να μην στηρίξουν τον απερχόμενο περιφερειάρχη, μετά το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας όπου φαίνεται να ρίχνει τις ζεϊμπεκιές του υπό τους ήχους του τραγουδιού της Κατερίνας Στανίση, την ώρα που η Ελλάδα καιγόταν και είχε ήδη πέντε νεκρούς.


Σημείωση: «Των οικιών υμών εμπιπραμένων, υμείς άδετε», η φράση λέγεται όταν συμβαίνει σε κάποιον κάποια καταστροφή και αυτός τραγουδά, αδιαφορεί παντελώς, ασχολείται με ασήμαντα πράγματα, ενώ έχει πολύ σοβαρότερα να αντιμετωπίσει.

Το βέβαιο είναι ότι η ενόχληση της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ μεγάλη από την αποκάλυψη, λίγες μόλις ώρες μετά και την απομάκρυνση διά παραιτήσεως του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που πήγε διακοπές στην Πάτμο, ώστε όπως μετέδωσε και ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, σε ερώτηση τι θα γίνει με τις εκλογές για την περιφέρεια, πηγές του κόμματος αναφέρουν ότι «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».
Το περιστατικό αυτό είναι ακόμη ένα πλήγμα στην προσπάθεια της κυβέρνησης να διαχειριστεί επικοινωνιακά ακόμη μία μεγάλη καταστροφή, που αποδεδειγμένα δείχνει τη αποτυχία του πολυδιαφημισμένου «επιτελικού κράτους».

Γιώργο Πατούλης: Φταίει η κακιά στιγμή
Ο περιφερειάρχης Αττικής, βγήκε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, όπου δήλωσε τα εξής:

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους. Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη».
Και πρόσθεσε:
«Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα».

Share.

Comments are closed.