Συνάντηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με την ηγεσία της ΑΔΕΔΥ

0

Με την εκτελεστική επιτροπή της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ) συναντήθηκαν νωρίτερα σήμερα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, Παναγιώτης Δουδωνής, Πάρις Κουκουλόπουλος και Μιλένα Αποστολάκη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ανέπτυξε τις θέσεις της αναλυτικά και ζήτησε τη στήριξή τους στη Βουλή.
Από την πλευράς τους, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, δήλωσαν ότι θα αναδείξουν τα ζητήματα που τους έθεσαν οι συνομιλητές τους από την ΑΔΕΔΥ, στη Βουλή και ότι προτίθενται «να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματά τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ
«Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 25 Ιουλίου 2023, συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛΛ, αποτελούμενη από τους βουλευτές Δουδωνή Παναγιώτη, υπεύθυνο του Τομέα Δημόσιας Διοίκησης, Κουκουλόπουλο Πάρι, υπεύθυνο του Τομέα των Οικονομικών και Αποστολάκη Μιλένα, υπεύθυνη του Τομέα Δικαιοσύνης, για το ζήτημα του μισθολογίου των Δημοσίων Υπαλλήλων που συζητείται αυτές τις μέρες στη Βουλή.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ανέπτυξε τις θέσεις της Συνομοσπονδίας αναλυτικά και ζήτησε τη στήριξή τους στη Βουλή.
Από πλευράς των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛΛ δηλώθηκε ότι θα αναδείξουν τα ζητήματα που θέσαμε, κατά τη διάρκεια των ομιλιών τους στη Βουλή και θα στηρίξουν τα δίκαια αιτήματά μας

Share.

Comments are closed.