Πάτρα: Έπεσε γέφυρα στην Περιμετρική – Μεγάλη επιχείρηση για απεγκλωβισμό ατόμων – Πληροφορίες για δύο νεκρούς [Βίντεο]

0

Συναγερμός στην Πάτρα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατέρρευσε τμήμα γέφυρας, που βρίσκεται στην είσοδο της Περιμετρικής Οδού, κοντά στον οικισμό Ρομά στην περιοχή Χάραδρο. Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονταν εργασίες στη γέφυρα.
Η ιστοσελίδα tempo24 αναφέρει ότι στο πλαίσιο ελεγχόμενης κατεδάφισης της γέφυρας, για άγνωστο λόγο αποκολλήθηκε μεγάλο κομμάτι της με αποτέλεσμα να πέσει στον δρόμο.
Υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα, κατασκηνωτές Ρομά, κοντά στον Χάραδρομο ποταμό.
Ήδη με εντολή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ στην εφημερία εκτός του “Αγίου Ανδρέα” μπαίνει και το νοσοκομείο του Ρίου για τη μεταφορά τραυματιών.

Δείτε βίντεο από Peloponnisos Media με την πτώση γέφυρας στην περιμετρική Πάτρας

ΝΕΟΤΕΡΟ: Τραγωδία στην Πάτρα από την κατάρρευση τμήματος γέφυρας στην Περιμετρική στο ύψος των Μποζαϊτίκων καθώς ανασύρθηκε ένας νεκρός ενώ εκφράζονται φόβοι για την ύπαρξη κι άλλων εγκλωβισμένων. Νεότερες πληροφορίες της ιστοσελίδας thebest.gr αναφέρουν ότι υπάρχει και δεύτερος νεκρός.
               

Οι δίδυμες γέφυρες παρουσίαζαν βλάβες και προβλήματα στατικής επάρκειας. Τα έργα αποκατάστασης ξεκίνησαν το 2021 με κόστος 6.517.287,49 ευρώ για την επισκευή δύο γεφυρών επί της Περιμετρικής (Β601 και Κ635).
Οι γέφυρες, μήκους 167 μέτρων και 169 μέτρων αντίστοιχα σε κάθε κλάδο κυκλοφορίας, βρίσκονται στην αρχή της Παράκαμψης των Πατρών.

Νεότερο 1: Ένας νεκρός και 8 τραυματίες είναι ο τελικός απολογισμός από την κατάρρευση του τμήματος γέφυρας της περιμετρικής Πατρών στο 206ο χιλιόμετρο Πατρών- Πύργου με κατεύθυνση προς Πάτρα, σύμφωνα με έκτακτη ενημέρωση του εκπροσώπου Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλη Βαθρακογιάννη.
«Γλίτωσα από θαύμα. Βγάζαμε κάτι παλιοσίδερα και έπεσε η γέφυρα πάνω μας. Ήμουν και εγώ από κάτω. Ήμουν στη γωνία και γλίτωσα από θαύμα», δήλωσε ένας άνδρας που ήταν στο σημείο στην τοπική ιστοσελίδα dete.gr, ενώ ανέφερε πως κάτω από τα συντρίμμια βρίσκονται κι άλλοι άνθρωποι.

Share.

Comments are closed.