Προοδευτική  Ενότητα  Καθηγητών  (Π. Ε. Κ.): Το κομματικό κράτος καλά κρατεί.!!!

0

 Ο κ. Αλέξανδρος Κόπτσης αμέσως μετά την «αποχώρησή» του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, επανήλθε στη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, την οποία κατείχε ταυτόχρονα με τη θητεία του στο Υπουργείο. Το πρώτο ουσιαστικό δείγμα γραφής μετά την επάνοδό του, ήταν η απόφασή του για ανασυγκρότηση του ΠΥΣΔΕ  της ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ: Η ΜΠΛΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ .
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με την απόφασή του αυτή καταστρατήγησε κάθε έννοια αξιοκρατίας και χρηστής διοίκησης.
Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα των κριτηρίων του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας αφορά στην επιλογή μιας μόλις ολίγων ημερών  Διευθύντριας με μοναδικό ουσιαστικό προσόν για τη θέση στο υπηρεσιακό συμβούλιο τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ.
Η Προοδευτική  Ενότητα  Καθηγητών  «ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ» από την αυταρχική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά του κ. Αλέξανδρου Κόπτση και του αφιερώνει το ποίημα του ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗ:

 Αιδώς Αργείοι
Με ζήλο στα σχολειά της προδοσίας
του σάπιου αιώνα σέπεται η γενιά
χαίρονται της σκλαβιάς την ξεγνοιασιά
και τρέμουν του λαού την παρουσία.

     —————-
Κι αν στα βουνά κραξ’ η τρομπέτα ανάστα
θα τρέξουν τον οχτρό να διπλαρώσουν
να ξαναδέσουν τη φτωχιά πατρίδα
κι όσοι απροσκύνητοι όλους ντουφεκίδι.

     —————-
Μακρυγιάννη οι πληγές σου από τα βόλια
τρέχαν αίματα και όμπυο όλο ζωής
μα τώρα διπλοτρέχουνε πατέρα
της ψυχής σου οι πληγές από ντροπή.

Αιδώς Αργείοι
Που αποφασίζετε, αγνοώντας επιδεικτικά αιτήσεις συναδέλφων με εμπειρία και ήθος και προκρίνετε όσους και όσες υποτακτικά θα συναινέσουν σε αποφάσεις που δεν σχετίζονται με το δίκαιο αλλά με την υπηρέτηση του κομματικού συμφέροντος.
ΕΥΓΕ λοιπόν!

Share.

Comments are closed.